laraken2
profili

  • bmw'nin mühendislere yaptığı fakir muamelesi

    ülkede yoldan cevirdiginiz kuryeye kadar herkes mühendis. mühendisleri kampanyaya katsalar olay reklam kampanyasından çıkıp net indirime girecek bu yüzden.

    başlığı açan arkadaş merak etmesin, arabayı üreten mühendisler zaten kendi ulkelerinde o arabalara rahatça binebiliyorlar.

    ıtibar suikastı olmasin istiyorsanız önce örgütlenip her apartmanda bir muhendislik fakültesi açılmasının önüne geçin bence.

    bir de, dünyanın en eski mesleği mühendislik değil, o başka bir meslek için kullanılan bir tanım.

    edit:

    arkadaşlar onlarca mesaj aldım, kızan oldu, eğlenceli bulan oldu, kendi mesleğinin sorunlarından bahseden oldu, mühendisligin aslında ne kadar ulvi bir meslek olduğunu anlatan oldu. bir kısmına geri dönüş yaptım, hepinize teşekkürler ancak sanırım toplu bir cevap yazmak daha kolay olacak.

    yazdığım entry mizah amaçlıdir. yazar arkadaşın alinganligi ile ülkede mantar gibi biten tabela üniversitesi gerçeği güzel bir entry fırsatı verdi ve değerlendirdim, o kadar.

    ancak bir firmanin belirli bir gruba yaptığı bir kampanyaya dahil edilmediğiniz için mesleğinizin asagilandigini düşünüyorsanız bu entryi de üstünüze alınmaniz normaldir. yoksa bmw kampanyasında benim meslek grubumu da kapsamıyor diye herkes başlık açsa olay komediye döner iyice.

    dünyanın en eski mesleği kısmına takılanlar için de yazar entrysini editlemis, önceki versiyonda en eski mesleği olarak geçiyordu.

  • gli (ayasofya kedisi)

    başlığın altı leş gibi yobaz dolmuş.

    hayvanı öldürdünüz işte. bir de açılıştaki kitleye bağlamayın diyorsunuz. bunun başka açıklaması yok!

    eskiden de kalabalıktı ayasofya ama dininden, dünya görüşünden bağımsız medeni insanlar giderdi. en azından bu tarz tarihi, kültürel yerler paralı olunca ipini koparan girip zarar veremiyor.

    bir günde onbinlerce insan geldi. hiçbiri normal turist gibi gezmeye gelmedi, namaza niyazda da gelmedi çoğu, gösterişe geldiler. hatıraları olsun, o gün orada olduklarını belgelesinler istediler. zavallı hayvanı kucaktan kucağa gezdirdiler, fes taktılar, zorla mama yedirdiler. zaten yaşlı hayvan, zaten o bir kedi, bu kadar değişikliğe gelemeyen bir canlı, iyice yoruldu, maması ile oynanınca da sağlığı bozuldu ölüverdi.

    belki bir iki yıl ömrü kalmıştı ama sakin, rahat bir son imkanı yaşatmadınız hayvana. öldürdünüz zavallıyı, son aylarını bir kafeste, hayata tutunmaya çalışarak geçirdi.