wolfhuan3
profili

  • bu saatte hala uyumama sebebi

    eskiden bu başlık haftada bir ya da iki kez üst sıralara gelirdi. artık her gece en üst sırada bu başlık var. sebebi çok açık. insanların rutin şekilde rahatlıkla uyuyabilmesi için bedensel ve zihinsel sağlıklarının yerinde olması gerekir. ekonomiden tutun da mülteci sorunlarına kadar toplumsal yozlaşmanın, çöküşün bu kadar hızlı gerçekleştiği, hemen her allah'ın günü başka bir dert, tasa ile boğuşan bir ülke insanı nasıl rahat uyuyabilir?

    kişisel hayatı nispeten iyi olsa bile, etrafında olup bitenlere biraz duyarlı bir insan için bu ülkede rahat uyuyabilmek her geçen gün biraz daha zorlaşıyor.

  • iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı

    soru aslında dikkatli okunup üzerinde düşünülürse cevabı da barındırıyor.

    iyi erkekler (iyiden kastın neyse) senin görmediğin, bakmadığın, aramadığın yerde demek ki. belki de iyi erkeği aramıyorsundur ya da senin iyi dediğin erkekler seni istemiyordur. çözüm olarak:

    - etrafında hiç iyi erkek yoksa bulunduğun mekanı değiştir.
    -iyiden kastın neyse onlara sahip erkeklere odaklan. bu çok karışık tezgahta yemek yaparken tuzluğu aramaya benziyor. eğer ne aradığına odaklanmazsan bir de aklında başka şeyler varsa o tuzluğu bulamazsın.
    -kendini değiştir. örnek varsa etrafında iyi dediğin erkeklerin tercih ettiklerine bak. şimdi ne görüyorsun? senden farkları ne?
    -gerçekten iyi erkekten kastın ne? ne istediğini gerçekten biliyor musun?

    - hala bulamadın mı? çok da şey yapmamak lazım. hem iyi erkeği bulup napcan? bak dünya nüfusu çok arttı zaten. siktir et. iyi erkeği bulup bir de çocuk mu yapacaksın? az dünyayı düşün.

  • gram altın

    entry'sini sildi mi bilmiyorum ancak bir yazar arkadaş ''faizler artıyor altın, dolar yarra yiyecek haberiniz olsun'' şeklinde bir entry girmiş. profiline girdim, bir bahis sitesinden 50k dolandırıldığını yazmış. yarım saattir gülüyorum.