ti mani2
profili

  • 19 ağustos 2021 avrupa gecesi skor tahminleri

    4te 4 yapacağız hissi var.

    randers - galatasaray 1-3
    trabzonspor - roma 2-1
    sivasspor - kopenhag 1-0
    fenerbahçe - hjk helsinki 2-0

  • m. ince'nin %31'i tek başına aldığını düşünmesi

    her seferinde ya ima ediyor ya da direkt egosu tavanda cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan o oyun kendi oyu olduğunu söylüyor.
    bugün söylediği gibi:
    “ben bir parti kurmuyorum. ben yola çıkıyorum. yüzde 31’le bıraktım. şimdi onu yüzde 51’e çıkarmak için yola çıkıyorum.”
    bu laflar bir tek beni mi irrite ediyor acaba diyorum.
    çünkü o %31'in içinde benin oyum da var. öyle pek ince'ye hayran şekilde oy vermedim. zaten parti olarak chp'ye de oy vermedim. muhalif cephede o en önde gözüküyordu oylar biraz konsolide oldu.
    o zaman imamoglu da çıkıp istanbul'un yarısı benim desin.
    şahsi görüşüm ince'nin %31'deki katkısı %0.45 falandı. zaten parti kurup seçime girse o civarda oy alır.

    edit: başlık yürümüş. o zaman sosyal mesajlarımızı da verelim:
    1. "climate change is real!". bidar olun ey millet. gezegenin yaraları büyüyor. covid-19 virüsünden daha tehlikeli bir durum sözkonusu.
    2. dünyada ırkçılık ve milliyetçilik artıyor. buna bir dur demek gerekiyor. aynı gezegende yaşıyoruz. ortama saldığımız negatif enerji tekrar bize döner. ülkemizdeki milliyetçileri rehabilite edebilirsek dünyayı da güzelleştirmiş oluruz.

    edit2: hangi partiye oy verdiğimi soran olmuş. hdp'ye hiç oy vermedim. hdp'yi çelişkili buluyorum. 1 defa chp'ye oy verdim. pişman değilim. onun dışında genelde saadet partisi veya ufak sol partilerden yana tercihimi kullandım şimdiye kadar. şu an biraz daha merkezde liberal bir çizgideyim. muhtemelen deva partisini tercih ederim seçim olsa. veya kılıçdaroğlu-imamoğlu chpsi de olabilir.