semiramisimsi6
profili

  • kadınların lüks yaşam sağlayan herkese aşık olması

    kendilerine bakmaları için kırk takla attıkları şişme bebekten bozma çakma sarışın bol dekolteli ablalara dmden resmen yalvaran eziklerin baktıkları kızlar onlara yüz vermiyor diye uydurduğu saçmalıktır.

    analarınız babalarınıza lüks yaşam sağlıyor diye mi aşık oldu evlendi eblek herifler?

    ofise evden yemek getiren kız başlığında, kendi halindeki düzgün insanlara varoş, kezban diyen adamlarla bu iddiayı ortaya koyanlar aynı adamlar.

    o bahsettiğiniz zengin adamlarla bakıp iç geçirdiğiniz taş bebeklerin arasındaki al gülüm ver gülüm ilişkisine çapınız, paranız,imkanınız,sosyal statünüz yetmiyor diye tüm ciğerlere murdar demeyi kendinize hak sayamazsınız anasının bir tanecik oğulları.

    gidin ötede ağlayın. revadır size.
    kendini bilen ve sezarın hakkını sezara veren gerçek beyefendileri tenzih ederim.

  • işyerindeki müdüre nasıl hitap edilmeli sorunsalı

    gerekmedikçe hitap edilmemeli bence. ne kadar az diyalog o kadar az sorun ihtimali. müdür yalakası olmayın işinizi iyi yapın sizden başka birinin yapamadığı bir meziyetiniz olsun alanınızda. sonra gerekirse onlar size bey diye hanım diye hitap ederler.

  • çok aç kalınsa domuz eti caiz mi sorunsalı

    hanefi mezhebine göre kıtlık, esaret ve ölüm tehdidi gibi durumlarda hepsi caiz. ilmihal bilgisi dersi sona ermiştir, teşekkürler.

  • erkeklerden bir anda soğutan şeyler

    para hırsı, işkolik olma, kendinden yukarıda olan insanlara ağam paşam çekmesi. kısaca onursuzluk gurursuzluk.

  • 80 kiloluk kızın ben seçilmem seçerim demesi

    kilo boy cinsiyet farketmeksizin herkes seçiyor arkadaşlar. hepimiz hayatımızdaki insanları, ilişkileri seçtik. bizimle samimi olmak isteyen insanlarla samimiyet derecemizi, ilişkimizin tabiatını seçtik.
    eğer seçilen olduğunu düşünen varsa, ya da belli kriterleri sağlamayan insanların seçilen olması gerektiği düşüncesine sahip olan varsa, bir daha düşünsün derim.

  • bütün kitapları okunası yazarlar

    meşhur örneklerdense kıyıda köşede kalmış ama keşfedince keyifli olanları sayayım kendimce. eğer absürd bir mizah sizin zevkiniz ise(bkz: julian barnes) ve (bkz: georges perec) okuyabilirsiniz.
    yok diyorsanız büyülü gerçek benim işim hatta fantastik (bkz: italo calvino) .
    virginia woolf seviyor iseniz eğer, bilinç akışı tekniği hoşunuza gidiyorsa (bkz: tim parks) okumanızı tavsiye ederim.
    bir de bende yeri ayrı olanlar var, (bkz: italo svevo) , (bkz: ingeborg bachmann) ve (bkz: julio cortazar)
    ve tabii ki ekofeminizm denince aklıma gelen biricik sevgili kıymetli (bkz: ursula k. le guin) ve akla şimdi düşmeyen daha niceleri...
    her kitabı okunasıdır bu yazarların şahsımca.