durun durun bisey dicem3
profili

  • istanbul'da yaşamayanların hayatı kaçırması

  • 10 nisan 2021 piramit şeklindeki ufo

    bugüne kadar teyit edilmiş en net ufo görüntüsü değildir.

    en net görüntüler bizzat abd savunma bakanlığı (pentagon) ve us navy (abd donanma kuvvetleri) tarafından geçtiğimiz yıl kendi sitelerinde paylaşılmıştır.

    aşağıdaki us navy resmi sitesinin linkinden bu görüntülere direk olarak ulaşabilirsiniz. (listede en üstteki flır.mp4 gofast.wmv gımbal.wmv isimli videolar)

    https://www.navair.navy.mil/foia/documents

    başlıktaki görüntülere gelirsek, abd basınında videoların abd savunma departmanı (dod)'nın sürmekte olan bir soruşturmasından sızdırıldığı iddia edilmekteydi. soruşturmadaki diğer bilgilere göre görüntüler uss russel isimli geminin güvertesinde termal kamerayla bir asker tarafından kaydedildiği söylenmekteydi. departman'ın sözcüsü "sue gough" bir gazeteye yaptığı açıklamada görüntüleri doğrulamıştır. ancak halen resmi bir açıklama yapılmamış durumdadır.

    kaynak: https://futurism.com/…objects-swarming-navy-warship

    savunma departmanı'nın (department of defense) bu tür olayları araştırmak için (aatip) isimli birimi kurduğu ve ciddi bir bütçe ayırdığı ny times tarafından yine geçtiğimiz yıllarda sızdırılmıştı. yani bu tür olayları araştırmaları yeni bir olay da değildir.

    kaynak: https://www.nytimes.com/…rogram-ufo-harry-reid.html

    görüntülerdeki üçgen şeklindeki cisim herşey olabilir. biliyoruz ki abd'nin buna benzer bir çok hava aracı mevcut. geçtiğimiz yıllardaki resmi görüntülerin aksine cismin arkasında bir yakıt izi bırakıp bırakmadığı anlaşılamamakta. (önceki yıllardaki görüntülerde hem video'dan anlaşılan hem de pilotların basındaki röportajlarında yakıt izi olmadığı kesinleşmiştir)

    ilerleyen günlerde bu görüntüdeki cismin bir ufo olduğuna dair resmi bir açıklama yapılsa bile "ufo"'nun başka gezegenden gelen canlılar olma ihitmaline kadar bir çok ihtimalin de mevcut olduğunu kabul etmemiz, açık fikirli olmamız, ufolar konusunda kafalarına alüminyum huniler takan araştırmacıları değil bilim adamlarının söyleyeceklerini dinlemenizi öneririm.

    neil degrasse tyson: "ufolar uzaylı demek değil" açıklaması https://youtu.be/b7ryrgbsmw0

    not: ayrıca, bazı sivri zekalı yazarlar burada konuyla ilgili espriler yapmaya ve konuyu aşağılamaya çalışırken şunu da eklemeden geçemeyeceğim; resmi olarak yayınlanan ve gizliliği kaldırlmış dosyalara baktığımızda, (aatip) isimli departman tarafından, konuyla ilgili farklı bilim adamlarına ve teorilerine başvurduğu, bu kişilerden cismin ne olduğu, özellikle de nasıl çalışabiliyor olabileceği hakkında görüş aldıklarını görüyoruz. yani bundan 100 yıl sonra biz betondan şehirler inşaa etmeye devam ederken adamların bu teknolojiye ulaşıp üzerimizden geçtiği sırada tıpkı başlıktaki bazı sivri zekalılar gibi bizimle dalga geçmeleri çok olası.

    kaynak: https://fas.org/irp/dia/aatip-list.pdf

  • ruhi çenet özel asistanı iş ilanı

    "ingilizce popüler videoları türkçe'ye çevirip çalıntı videolar üzerinden para kazanmakta deneyimli" şartının olmadığı iş ilanı.