karsinin aksisi2
profili

  • kemal kılıçdaroğlu babala tv yayını

    ön edit: beni mi duydun mübarek.
    kazanmaya atılan ilk adım

    kazandıktan sonra çalışacağın kilit adamlarınla katıl programa, ekonomi kadrosu, adalet kadrosu, milli eğitim, iç işleri , dış işleri tüm hepsini topla gel. her soruyu sorunun muhattabı cevaplasın. ana politikalarını sen anlat, uzmanlık gerektiren soruları da uzmanları cevaplasın.

    şampiyonlar ligini görelim, ekibini görelim, 28 mayıs a kadar konuşacağın konuları, stratejini görelim, gençlerin kaygılarını, göçmenleri nasıl göndereceğini, ekonomiyi nasıl düzelteceğini, güvenlik kaygılarını nasıl halledeceğini anlat.

    kısacası al muharrem'i, oğan'ı, imamoğlu'nu, yavaş'ı akşener'i, babacan'ı , yılmaz'ı topla gel.

    gençlere türkiye'nin dünyada yalnızlaştığını, artık türk insanının yurtdışı ile bağının azaldığına ve gitgide azalacağına, her geçen gün fakirleşeceğimizi anlat. 10 milyon suriyeliyi göndermek için bu seçimin son fırsat olduğunu anlat mesela gönderilmediği taktirde 2030 yılında bu ülkede 25-30 milyon suriyeli olacağını ve bu ülkenin bir parçası olup hak iddia edeceklerini anlat. gençler basit gündelik çekişmelerden sıyrılıp gerçeği görsün ve geleceğine karar versin.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    türkiye'nin en büyük sorunlarından biri liyakat. bu burada da değişmiyor. adam, son bir aydır varlık bile gösteremiyor. başarısı var mı diye düşündüm aklıma bir şey gelmiyor ama sadece ve sadece sms gücü sayesinde, sercan beni potaya koyarsa hayatının hatasını yapar diyor.

    ne diyim böyle olaylar gördükçe, hayatımda yaşadığım haksızlıklar aklıma geliyor, daha fazla sinirleniyorum.