deneuve2
profili

  • ekrem imamoğlu

    "biz akp'liler gibi koyun değiliz, biat etmeyiz" diyerek en güçlü potansiyel adayı sindirip günün sonunda yine akp tarafından güdüleceğini fark ettikten sonra gelen pişmanlık hissi: yükleniyor. erdoğan karşısında tuvalet terliği aday olsun tuvalet terliğine oy veririm'den ilk yanlışta umut bağladığın bir siyasetçiye sırt çevirmeye varan vahim geçiş. köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek sadece siyasilere mahsus bir şey değil. elini taşın altına koymayıp atatürk gibi bir lider bekleyerek kurtuluşa varamazsınız. bu gidişle oturduğunuz yerden akp'nin ülkeyi nasıl bitirdiğini izlemeye mahkum olacaksınız.

    edit: aktrollere nasıl gün doğduğuna ve sosyal medyayı "imamoğlu istifa" diye işgal ettiklerine bakıp ne yaptığınızı fark edersiniz belki. artık şerefini namusunu satmış bütün troller eski seçmeniymiş gibi davranarak tüm mesaisini bu adamı karalamaya harcayacak. daha da utanmaz bir şekilde.

  • dağ gibi adamların minyon kadın tercihi

    erkekler her zaman kendilerinden daha kısa kadınları kadınlar da tam tersi kendilerinden daha iri ve uzun erkekleri tercih ederler. erkek erkekliğini kadın da kadınlığını en iyi o şekilde hissedebildiği için. buna genetik kodlar ya da toplumsal bilinç denebilir. kimse kolay kolay kabullenmek istemez ama insanlar yanlarına "eş" diye alacakları kişinin aynı üzerine giydiği kıyafet gibi dışarıdan güzel görünmesini ve kendisine yakışmasını ister. mesela bir erkeğin kendisinden uzun boylu bir kadınla birlikte olması zordur çünkü kendisini onun yanında ondan aşağı hisseder. kadınsa erkekten uzun olmak istemez çünkü "erkeği" ondan üstün olmalıdır. kadının uzun erkeğin kısa olduğu ilişkiler de olabilir ama tabularını o denli yıkıp bilinçlenmiş insan pek nadirdir