sananelannn10
profili

  • evren üstün bir yaratıcı tarafından tasarlanmıştır

    söz konusu iddia doğru bile olsa buradan yola çıkıp bu üstün yaratıcının yedinci yüzyılda arap bir tüccara "evlatlığının karısıyla evlenebilirsin" diye vahiy gönderdiği sonucuna varmak pek öyle mantıkla falan açıklanabilecek bir şey değil maalesef.

  • fahrettin altun ensende boza pişireceğim

    iktidar-muhalefet ortaklığıyla arsızlığın, yüzsüzlüğün, utanmazlığın kitabı yazılıyor. normal bir ülkede insan içine çıkamaması gereken tipler kürsüden atıp tutuyor. her millet hak ettiği şekilde, hak ettiği insanlar tarafından yönetiliyor cidden.

  • dolar neden patlamadı sorunsalı

  • 19 mayıs 2023 merkez bankası kararları

    küçükken izlediğim çizgifilmlerde adam koşarak uçurumun kenarına geldikten sonra birkaç saniye daha uçurumda koşmaya devam ederdi. sonra birden duruma ayıkıp aşağı baktığında altında boşluk olduğunu görünce düşmeye başlardı. kısacası seçimler geçene kadar on gün daha boşlukta koşacağız, kararın tercümesi budur.

  • 5'li çeteye yeni isim önerileri

    çok enteresan, kimse yazmamış:

    (bkz: orospu çocukları)

    edit: istek üzerine cold11a adlı çaylak arkadaşımızın önerisini de ekliyorum: (bkz: beş beleş)

  • nihat genç'e kimsenin dava açmaması

    mahallenin delisi misali küfür ettiği insanlarda bile acıma duyusundan başka bir şey uyandırmadığı içindir.

  • öğrencinin barınmasının temel hak olmadığı gerçeği

    evet, temel hak dediğin şey cumhurbaşkanının kendine üç saray yaptırıp on üç uçak alması falandır. devletin ne alakası var eğitimle öğrenciyle falan, manyak mısınız nesiniz?

  • covid aşısı olanlar ve olmayanların kutuplaşması

    kutuplaşma falan yok, facebook'ta gördüğü resim altı yazılara inanıp oraya buraya saldıran, etrafa hastalık saçan kudurmuş aşı karşıtı bir azınlık var. sokakta kendi halinde yürüyen adama köpek saldırınca adamla köpek kutuplaşmış mı oluyor? biz sadece bilimin ışığında kendimizi ve toplumu korumaya çalışan ve işlerin bir an önce eski haline dönmesini isteyen normal insanlarız.

  • ekrem imamoğlu

    yukarıdaki birkaç entry'ye bakılırsa aktroll telegram hesabından "bugün eleştirirken mandadan, himayeden falan girin, sözde atatürkçü gibi davranın" komutu gelmiş belli ki.

  • kadıköy'de komünist yayın dağıtan gençler

    18, 19 yaşındaki gençleri yarış atı gibi sınavlara sokup, hayal ettikleri veya yetenekli oldukları değil de para kazanıp sistem içinde tutunabilecekleri kariyer hedeflerine yönlendirirken "hangi ara ekonomiyi, psikolojiyi, sosyolojiyi bu kadar iyi öğrendiler de bu yaşta tüm hayatlarını etkileyecek kararlar alma durumunda kalıyorlar" diye sormuyorlar, çok anlamasalar bile yanlış giden bir şeyler olduğunu fark edip kendilerince aksiyon aldıklarında auvvv.