yarmagulun sucu ne2
profili

  • 17 ağustos 1999 depremi'ndeki yağmacılara vur emri

    bir şehir efsanesi değil gerçektir. 99da ki depremde yalovada enkaz altında kalan 50 yaşında ki akrabam bu şekilde can verdi. kadın belden aşağı enkaz altında hayat mücadelesi vermesine rağmen, bilezikleri için kesilen bileklerinden kaybettiği aşırı kan kaybı yüzünden vefat etti. kocasının dediğine göre kolunda da biri bakır işleme bir diğeri ince altın bilezik vardı. günümüzde ki değeri 300 lira bile değildir ikisinin.

    yine adapazarlı bir arkadaşımın anlattığı üzere, bir akrabası aynı şekilde yağmalandıktan sonra, "bizi gördü, burdan çıkarsa bizi yakalatır" denilerek başı taşla vurularak öldürüldü.

    her ikisi de benim gözümde şehittir. yağmacıların görüldüğü yerde vurulmasını aşırı destekliyorum.

    edit: ne güzel insanlarsınız lan! o kadar güzel mesajlar geldi ki yazabilecek cevap bulamadım. varolun!

    edit 2: olayın üzerinden 21 yıl geçmiş olmasına rağmen, çok güzel destek mesajları da geliyor. arada "buna inanmayın yeaa" diye entry giren, mesaj atan oruspu evlatları da çıkıyor. demek ki kendileri ölen insanlar üzerinden yalan yanlış konuşarak ilgi toplamayı seviyorlar ki, başka insanların da kendileri kadar oruspu evladı olabileceğine ihtimal verebiliyorlar. oğlum hepiniz miğde bulandırıcı sineklersiniz.

    edit 3: bu arada gelen tonlarca "ğardaş kesin o malüm bölgeden gelen insanlar yapmıştır tıstıstıs" şeklinde ki, süper zeka gerisi, faşizan mesajları direkt olarak admine postalıyorum. işte bu tipler, van depreminde yardım kolilerine taş koyup gönderen mussolini artığı tiplerin ta kendileri.

  • londra'da satılan 2+1 ev

    hala elin sikiyle gerdeğe girenler var.

    hollywood ta satılan $25m paraya satılan malikaneyi görüncede iç çekiyormusunuz merak ediyorum.

    hala ısrarla birimleri türk lirasına çarpıyorsunuz ya çıldırmamak elde değil.

    sen istanbulda 100 bin liraya o 2+1 şeyi alda sonra elin pounduna dert yan. ha alırsın 100 bine ama muhtemelen bağcılarda bodrum katta bi yer olur.

    ayda 7 bin pound kazanan biri birikimleriyle rahatlıkla alıp üzerine bi 50 bin pound masraf yapıp 250 bine rahatlıkla satabilir yada kendisi oturur.

    londranın şehir merkezine oturup sıçsalar o bile pahallıdır birader.

    sen hele önce londraya bi taşında sonra bunun derdine düşersin.

    edit: bakın aranızda gerçekten çok fazla mal insanlar var. bunları gelen mesajlardan anlıyorum. düzgünce mesaj atanları tenzih ediyorum lütfen onlar alınmasınlar ama londrada maaş ortalaması 3k pound. 100k pounda ev alıp düzenleyip satan adamında aylık geliri 3k pound değildir heralde dimi? "ayda 7 bin pound kazanan biri" diye başlayan cümlemi nasıl oluyorda "millet aç aminiyüm" noktasına çıkarabiliryorsunuz aklım almıyor. hemşire, muhasebeci vs aylık 3-3.5k maaş alıyorken benim gibi 15+ yıl deneyimi olan tasarımcıların aylık maaşları milliyetine ve ajans deneyimine göre aylık 10k lara kadar çıkıyor.

    "ayda 7 bin pound kazanan biri" cümlesinin nesini anlamadınız onuda ben anlayamıyorum.

    edit 2: aranızda hala londrada 7 bin sterlin kazanmak ile istanbulda 7 bin lira kazanmanın karşılaştırmasını yapacak zeka seviyesinde insan var. sen cebine 100 lira koy ben cebime 100 pound (yada sterlin ne skimse) gidelim süpermarkete görelim bakalım. çok teşekkür ederim lan! benim gibi sıradan düz bir adam bile sizin sayenizde kendisini gerçekten üstün zeka gibi hissediyor. hani para biriminde hep söylenen bir taş örneği vardır ya! bin lirayı bin taş gibi düşün derler hani? hah işte o taş size girsin.

    edit 3: adminlerden ricam nickimi değiştirsinler lütfen. zaten nickimden dolayı beni sürekli kız zannedip yürümeye çalışan oluyor. yeni nickim lütfen şu olsun "ak troll kudurtucu" ovv yeaaa