kendicoplugundeotenhoroz4
profili

  • mauro icardi vs enner valencia

    icardı bütün malı mülkü hanımın üstüne yaparken , valencia'nın nafaka ödememek için sakat numarası yapıp ambulansla polisten kaçmışlığı var.ben farklı bir açıdan bakmak istedim.

    haber

  • 24 nisan 2022 altay galatasaray maçı

    marcao büyük ihtimalle sakatlığını anlayıp cezayıda aradan çıkarayım dedim. akıllı adam.

  • yoğun kar yağışında pizza isteyen insanlar

    memlekette son zamanlarda bu olay türedi. oğlum illa günlük güneşlik günlerde mi millet sipariş verecek. sen karlı , yağmurlu vs günlerde ona göre çalışanlarına tedbirini aldır. aldıramıyorsan hizmet verme bunun hizmet alanla ne alakası var. kimse internete girip restorantlar kapalı olunca çılgınlar gibi pizza söylemeliyim diye ortalıkta tepinmiyor.

  • ikinci el otomobil piyasası

    düşmeyen ve düşmeyecek piyasa. bende eylül ayından yılbaşı şubat ayına kadar bu siktimin piyasasının düşmesini bekledim. lakin bugün yarın uygun bir araba buluruz kenarda dursun diye çektiğim kredinin 3. taksidini ödediğim gün bu piyasanın düşmeyeceğine kanaat getirerek aklımdaki modellerden daha düşük bir arabayı en yakın arkadaşlarımdan birinden uyguna alabildim.o aldığım araba bile şuan malum sitedeki ilanlara göre 15-20 bin lira artmış durumda.

    size tavsiyem gerçekten araç ihtiyacınız varsa düşmesini beklemeyin çünkü öyle bir dünya yok düşmüyor.mümkünse arkadaş çevresinden veya tanıdık vasıtasıyla işinize yarayacağını düşündüğünüz bir arabayı uygun fiyatla almaya çalışın. gerçek satıcıdan alırsanız zaten makul oranda galerici geçirmesinden kurtulduğunuz için aldığınız araç uyguna geliyor.