apateist ayi4
profili

  • makarnaya en çok yakışan şey

    vıcıklıktır. evet, vıcıklık. makarna dediğin vıcık vıcık olmalı. dişe gelecek şekilde haşlarsın önce. haşlama suyunun bir kısmını ayırırsın. soslama için tavaya malzemelerini koyarsın. pesto, köri sos, salça vb. daha sonra makarnayı eklersin. güzelce karıştırırsın. sosu karışınca bir küp tereyağı eklersin, güzelce eritir ve makarnayı bağlarsın. tuzunu, karabiberini eklersin. haşlama suyundan da ekleyerek karıştırıp vıcık vıcık oluşunu izlersin. kaşıkla karıştırırken yükselen o vıcıklık sesi insanın kulağındaki pasları sökerek eargasm yaratır. o an makarnaya dokunmak, bağrına basmak, sarılmak ve sevişmek istersin. sosun kıvamıyla muhteşem bir boyuta ulaşmış vıcık makarnanın sesi insana ufak çaplı bir cennet deneyimi yaşatır. bulutların üzerinde huzura kavuşmuş gibi hissettirir. daha sonra bir güzel yersin. doyamazsın, ikinci tabağı yersin. ulu tanrım dersin kendi kendine... ulu tanrım lütfen doymayayım ve lütfen bu makarna bitmesin.

  • sosyalleşmenin insanı vasatlığa sürüklemesi

    ben, hayatımda, sosyalleşme eylemi kadar insan beynini şiddetli bir şekilde yoran başka bir şeyle karşılaşmadım. aidiyet, insan sevgisi, paylaşmak, değer vermek vb. kavramları bireysel olarak güçlendirme çalışmasına giriştim ama ne kadar sürdürülebilir bilemiyorum. on altı saat çalışıp fiziki yorgunluk ile sitem etmemişken, sosyalleşme projesinde yaşama hiç gelmemeyi dilediğim oldu.
    beni 3. dünya savaşı'nın içerisine koysanız, umursamadan insanların ölümlerini izler ve sıfır duygu ile çatışırım ama bir hafta sosyalleşmeye çalışınca bildiğin shell-shock oldum amk. uyku uyuyamıyorum ulan, beynim yanıyor resmen. sikerim insan sevgisini de, başkalarının varlığı ile kendi varlığını önemli kılmaya çalışma yüzsüzlüğünü de. vasatlık masatlık tartışılır konular ama en net çıkarımım sosyalleşmenin insan ömrünü kısalttığıdır. 90 yaşında ölecekken artık 80 yaşında öleceğim, o derece güçlü bir zehir bu sosyalleşme ve insanın ta kendisi. yüksek ses müzik, alkol, diyaloglar, kahkahalar, espriler, kadın çenesi vs. tam bir ölüm. ölmeden önce nasıl ölünür sorusunun cevabı. bu gecede ulu kök tengri'ye beni bir ayı olarak yaratmadığı için isyan ettim. yani ne oluyor, nedir bu olay? nedir kardeşim bu ölüm korkusuyla beraber giriştiğiniz eylemleriniz? varlıklarınızı anlamlandırmalar, tecrübeleri ve bilgi birikimlerini konuşarak ölüm korkusunu baskılama çalışmaları vs. herkes konuşuyor ama kimse kimseyi dinlemiyor. nedir ulan bu tantana? nedir bu enerji? oturun ulan iki dakika evinizde. nedir bu kovalamaca be kardeşim? kapanın ulan odalarınıza. ulan ne bok varsa sosyalleşme manyaklığınız yüzünden oluyor. ah ulan şu pandemi sonsuza kadar sürseydi de dünya barışı gelseydi. ben en son sessizlik yeminimi edeceğim, kafamı da keltoş budistler gibi kazıtacağım, berrak ve ılık bir suda yıkandıktan sonra uzak doğu tapınaklarında yaşamaya başlayacağım. çiçek, sebze vs. yetiştirir ve bol bol uyurum. bu insan adlı canlının "dil" diye bir kabiliyeti kazanmasını sağlayan tüm doğa faktörlerinin ta amına koyayım. birgün ermişlik seviyesine ulaşırsanız eğer bu dediklerimi anlayacaksınız insancıklar. adamı deli etmeyin, oturun evinizde. amk şimdi işim gücüm yok sabah sabah uyanıp koya yüzmeye gideceğiz de bilmen ne. allahtan su altında insan sesi anlaşılmıyor. hep bir anlaşılma çabaları, detaycı konuşmalar, bıy bıy bıy bıy. daha gitmeden başımı şişirdiler.

  • hatunların en güzel oldukları yaş

    26'larda yavaşça hazırlanıp 28'lerine doğru en güzel dönemlerine giriş yaparlar. 30'larda zirveleri görüp 45'e doğru ilerlerler.

    özetle
    21-26 kuruluş,
    28-37 yükselme * *
    37-45 duraksama
    45-50 gerileme
    50 ve sonrası gittiği yere kadar artık.

    bence 50 ve sonrası kadının bakımlı oluşuna ve kendine dikkat edişiyle alakalı. zira ne amerikan mommyler gördük.

  • ev sahibi olmak vs. dünyayı gezmek

    tebrikler! siz gerçekten bir aydın insansınız. vizyon %100