elmanana2
profili

  • demet özdemir'in 11 milyon takipçisinin olması

    demet özdemir gerçekten kim?

  • fatih tezcanın mahkeme kararıyla başlık sildirmesi

    (bkz: fatih tezcan telegram terör örgütü) başlığını mahkeme kararıyla sildirmesini yaşadık dakikalar önce. nasıl hızlı bir hukuk sistemimiz varmış görün. yüzlerce entry girilen başlık bir anda duman oldu. bu olayların duyulması için her platformlarda paylaşmanızı istiyorum. bu nasıl bir yapılanmadır? kimler tarafından korunuyorsun biliyoruz fatih bey. devran döndüğünde bu topraklarda yaşamayacağını bir fare gibi kanalizasyon deliklerine kaçacağına adım gibi eminin.

    bu başlığın duyulması için en tepelere taşımanızı önemle rica ediyorum sayın yazar arkadaşlarım.

    tekrar hatırlatmakda fayda vardır. telegramda " analiz merkezi " diye bir sayfa açıp yaklaşık 11 bin takipçisi olan gruba istemedikleri tweetleri spamlatıp takipçilerini o tweetin altına yönlendirip örgütlüyor. bu sanal bir terör örgüt oluşumudur. ülkenin kurucu liderine hakaretler edip hale daha şu ülkede yaşaması çok fantastik bir doğa olayına dönüşdü.

    mahkeme kararı ile silinen başlıklar bu şekilde olur; " ankara 5. sulh ceza hakimliği'nin sabire meltem banko’nun talebi üzerine verdiği 02.01.2019 tarih ve 2019/33 d.iş sayılı kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir. "

    ancak görünen o ki sözlük yönetimi tarafından başlık silinmiştir.

    - yukarıda verdiğim " bkz" başka bir başlığa gönderiyor sizi. ancak orjinal başlık ortada yok. sözlük yönetimi yine sus pus tabi.