rapira6
profili

  • peugeot 408 dolandırıcılığı

    kardeş eline yazılı imzalı bir kağıt almadan hayatında ilk kez gördüğün temsilcinin sözüne neye istinaden güveniyorsun? siz hangi ülkede büyüdünüz ben anlamadım ki bu rahatlık nereden geliyor. 1 hafta sonra gelir demiş ve sen ertesi gün arabanı satmışsın. sizi daha çok öperler bu kafayla

  • 15 haziran 2022 doğum günümü kimsenin kutlamaması

    iyi ki doğdun yarrağım

  • yanlış adama bulaştınız filmleri

    eşkiya

    anlaşmayı bozdın

  • 28 şubat 2021 canelo alvarez vs avni yıldırım maçı

    boşver be avni 1m solares cepte. seneye bi survivor kariyeri yaparsın herkes seni dünya şampiyonu zanneder. sonrasında bi utube kanalı ya da şu blu tv dövüşçü belgeseli gibi yapımlarda yer alırsın deriz ki vay be adama bak mike tysonu elleriyle gırtlaklarken golovkinin çenesini dişiyle goparmış işte türk’ün gücü hop turabi’yle konseyde kavga.

  • deep humor ayasofya kaosu videosu

    sizce bizim gibi ülkelerde devrimler ve yenilikler tabanın talebiyle mümkün olabilir mi? cumhuriyet devrimleri tepeden gelme ve halka sorulmadan yapıldığı için eleştiriliyor. yahu hangi halk? bunlara neyi soracaksın? bu tiplerin oy kullanabilmesi bile bence çok tehlikeli bir durum. vatandaş değil ki bunlar,militan.

  • bakkaldan dal sigara satın almış efsanevi nesil

    manitanın yanına gidilecektir. altta levis 501 ,turuncu puma ayakkabı, yine levis beyaz gömlek yakasının kenarında kırmızı levis damgası..

    saçlar 1 kiloluk nevaform jölesiyle beckham modeli yapılmış anahtarı sallaya sallaya bakkala girilir.

    25 kuruştan(eski para neyse) 4 dal uzun marlboro alınır bir de kibrit.

    manitanın yanına süzülürken playstationcunun önünden geçilir. millete selam verilir. buluşma yerine dönülen köşe başında sigara yakılır... kız uzaktan sigarayı yadırgar bakışlar atar. sen de onun ne giydiğine bakarsın. götü başı belli eden dar bişiler giymişse moral bozulur ve bu kıza yansıtılır. akabinde öpücük ve cafeye geçiş. cafede minimum 3-4 saat oturursun. 1 kola 2 3 çay içilir. hesap ödendikten sonra kız evine gidecegi vasıtanın durağına kadar götürülür. öpüp “eve varınca ev numarasından çaldır” der koşa koşşşaa playstationcıya gidersin. emile heskey ile kafa gollerini çakarsın. telefona bir çağrı düşer. ev numarası...

    2004-2005 türkiye’sinde kadın erkek ilişkisini okudunuz. ne çok şey değişmiş değil mi?