gri vosvos1
profili

  • sabire meltem banko şule çet cinayeti ilişkisi

    bir iddia. ama öyle yenilir yutulur cinsten değil.

    iddiaya göre, avukat sabire meltem banko ya da kısaca meltem banko, şule çet cinayeti sanıklarından çağatay aksu ile okul arkadaşı. ve devamını haberden okuyalım:

    kendisini kadın hakları savunucusu olarak tanıtan avukat meltem banko’nun katillerin avukatlığını üstlendiği ve katillerin mektuplarında adının geçtiği ortaya çıktı.

    kendisinin okul arkadaşı olduğu iddia edilen çağatay aksu’nun avukatlığını üstlenen meltem banko’nun çeşitli bağlantılarını kullanarak adli tıp raporlarında müvekkili lehinde değişiklik yaptırdığı öne sürüldü. banko’nun çağatay aksu’ya daha hafif bir ceza alması ve önümüzdeki günlerde gündeme gelebilecek aflardan yararlanması için tecavüz suçundan bu şekilde aklamaya çalıştığı iddia edildi.

    kaynak 1

    kaynak 2

    tweet dizisi

    ss

    google

    bir çok arkadaştan bir sürü mesaj aldım, meğer bu kadın girdiği entryler nedeniyle bir çok yazar arkadaşa dava açmış, bu nedenle bu başlığa entry girmeye bile korkuyorlar.

    buradan adalet bakanına, ankara barosuna, savcılara seslenmek istiyorum. her yerde kendisini ak partiliyim diye pazarlayan, cumhurbaşkanlığı külliyesinden story'ler atan bu kadın ile ilgili:

    1- bu kadının hangi savcılarla ne tür ilişkileri var araştırılsın.
    2- internetten bu kadar kolay içerik kaldırtan bu kadın, acaba bir rüşvet çarkı kurmuş olabilir mi? mesela internetten içerik kaldırtıyorum diyerek ihtiyacı olanlardan fahiş ücretler alıyor mu?
    3- şule çet davasından bile çıkar gözettiği iddia edilen bir kadın, acaba fetöcülerden de size az ceza aldırırım gibi taleplerle para koparmış mıdır?
    4- bu kadın kimlerin vekilliğini yapmıştır, kimlerle ne gibi derin ilişkileri vardır?

    buradan ayrıca ekşi sözlük yönetimine seslenmek istiyorum. eğer zerre kadar basın özgürlüğüne inancınız varsa, mahkeme kararı olsa bile bu başlığı silmezsiniz, direnirsiniz. kararı istinafa, yargıtaya, gerekirse aym'ye taşırsınız.