karismak istemem ama4
profili

  • öcalan demirtaş'ın mesajlarından rahatsız

    alın size beka sorunu.

    kim kimin heykelini dikmek istiyor açık etmiştir. şimdi o heykel argümanınızı alıp götünüze sokabilirsiniz.

  • 7 ağustos 2020 muharrem ince tweeti

    ince umarım dediğini yapar ve partisini kurar. oylar da bölünür. meclis çoğunluğu tekrar akp’ye geçer. işte o zaman ulusalcıların ne mal olduğunu anlarsınız belki. sağa sola gardrop atatürkçüleri diyen embesillerin nasıl potansiyel akp’liler olduğunun farkına varırsınız. pardon akp değil “ak parti”liler.

    edit: imla.

  • 27 haziran 2020 fenerbahçe yeni malatyaspor maçı

    ilk yarının son dakikalarında fenerbahçe korner kazandı. önce mehmet ekici kullanacaktı. deniz türüç “bende bende” dedi gelip topu aldı. ama bir yandan da mehmet ekici’yi çağırıp “gel gel gel” dedi.

    sonuç:

    deniz topu mehmet’e attı. mehmet geri denize attı. bir türlü orta yapacak pozisyonu bulamadılar. top öyle böyle derken kaleci altay bayındır’a kadar gitti. yani dümdüz korner kullansalar şans daha yüksekti. öyle bir futbol zekası düşünün işte.

    bir fenerli olarak sizin ben oynayacağınız futbolun içine edeyim.

  • sibel ünli tweeti yüzünden işten kovulmak

    bakın size acımasız bir tezattan bahsedeceğim. dünya'yı güzel bir yer yapanlar sibel gibileridir. aynı dünya'yı bok çukuruna çevirenler de bu empati yoksunu aşağılık hayvanlardır. ve bu iki versustan sibel yaşamaya değer olmadığını düşünüp canına kıyıyor. bu ayı oğlu ayı da rahat rahat nefes alabiliyor.

    komünist fobisi sen nelere kadirsin. başka sözüm yok. umarım o gün gelir ve hepinize hakkettiğinizi veririz.