pragmatik yordam3
profili

  • mesut bakkal'ın gs'den teşvik primi aldık itirafı

    link

    özetle mesut bakkal'ın 86-87 sezonunun sondan bir önceki maçında beşiktaşı yenmeleri için galatasaraydan 2'şer milyon aldıklarını, dönemin gs yöneticisinin otelinde kaldıklarını yine gs tesislerinde ağırlandıklarını, atlara verilen doping haplarından attıklarını itiraf etmesi olayıdır.
    rahmetli süleyman seba'nın şerefli ikincilik tabirini kullandığı iki sezondan biriydi. ruhu şad olsun. istihbaratçı bir devlet adamının boş konuşması beklenemezdi zaten.

    zorunlu edit : arkadaşlar kamuoyuna mal olmuş bir haber bu ben paylaştım sadece . adam kitap yazmış. geri vitesi olmayacak bir konu. yalanlanamaz bir itiraf. vicdani bir boşalma. hal böyleyken "o zaman teşvik pirimi suç değildi cahil" "siz de yapsaydınız" tarzı mesajlarla doldu kutum. beklerdim ki "yapmamışızdır yaptılarsa da tasvip etmiyorum" diyen bir kişi çıksın. ama nerde. hoş şaşırmadık malum kitle işte.

    edit 2: tff sitesinde maçın sonucunun 1-0 olduğu ile ilgili veri yanlış. maçın özeti için buyrun
    malesef ülkemizde maçkolik arşivi tff arşivinden daha güvenilir. 37.hafta maç sonuçları link

  • 1 saatliğine rte'nin yerine geçseniz ne yapardınız

    merkeli öperdim.

  • ekşi itiraf

    hayatımda daha yalnız hissettiğim bir dönem olmadı sanırım. eskiden böyle dönemlerinde geçmişimdeki insanlara bulaşırdım veya yarabandı misali birileriyle avuturdum kendimi. şimdi mevcut yarabantlarıma el sürmeyecek kadar demotiveyim. hiçbir şeye motivasyon bulamıyorum. dünyanın en yalnız en dipte adamıyım.