jukka5
profili

  • ince = oğan = rte

    sinan veya inceye vermen kemalin ilk turda kazanmasini engellemektir nokta. bence tartismaya kapali bu konu. bir daha söylüyorum basit bir denklem

    ogan veya inceye verilen oy kime engel kk'nin kazanmasina ee bu kime yarıyor reise. ee reisin isine gelen seyi yapiyorsan dolayli yoldan da olsa istemeye istemeye kime hizmet ediyorsun reise bu kadar basit denklem.

    kk ve cehapi ben de pek sevmiyorum . ama cumhuriyet tarihinin son secimi olacak secim bu. bir 5 sene daha tayyari gormek istiyor musunuz cidden ?

    ha ver hocam milletvekili icin zp ya da mp ye saygi duyarım. hadi gelin bitsin bu is guzel kardeslerim aynı taraftayiz. cek fisi gg wp

    edit: bazilari kudurmuş anca oktroll vs diye iftira atıyorsunuz argumanimi curutucu bir tane argumaniniz yok. bel asagi kufret saldir. siz de biliyorsunuz kk ye verilmeyen oylarin rte ye yaradığını. ha olurda secimi kaybedersek . önümüzdeki gunlerde bu isimlere oy verdik bile diyemeyeceksiniz utancinizdan. çünkü bizler yapilan yolsuzluklarin , vergi kacirmalarin vergilerimizin car cur edilmesinin , tarikat tecavuzlerinin , multeci meselesinin ,ekonominin ve daha bircok alanin batmasinin, depremde binlerce insanin ölümünün ve daha nicelerinin hesabının sorulmasini seçtik. sizler ise bizimle olmuyorsunuz.

    edit 2: izleyenler bilir lotr isildur elrond olayini. insanlarla elfler omuz omuza savastilar bir sürü bedel odediler en sonunda sauron alt edildi ve yüzük bizimkilerin eline gecti fakat sonradinda isildurun hatası yuzunden lotr çıkmıştır onca tantana tekrar cekilmistir. hatırlamayanlara anlatayım: sauron u malup edip hüküm dagina gidiyorlardı isildur elinde yuzukle bekliyordu kayanin üstünde elrond bagiriyo yuzugu at her sey bitsin kurtulalım diye. isildur atmiyordu. sonra insanlar ve elfler gene siki tutuyodu yüzüklerin efendisi hikayesi basliyodu tekrar ugrasiyorlardi.

  • güzelim yemeğin içine eden dokunuşlar

    kaşar konulması. ota boka kasar koymayin amk. kasarli dürüm falan görüyorum sagda solda . tam midesiz turnusolu

  • hellfest 2022

    '' eko bu tayfayı istanbula getir ölene kadar oyum sana'' eko zaten bu tayfayı istanbula getirse senin oyunu napsın . şu kadro istanbulda olsa gelen döviz girdisinden dış borç kapatılır amk . ülke şahlanır rte vol2 olur peygamberliğini ilan eder herif xd

    öhöm konuya gelirsek sayfaları kaydırdığınızda altta ufak yazılar var ya işte onlar sponsorlar değil gruplar ve onların arasında ensiferum var . en son ki rakofta bunlar headliner dı fghgfhgfhgf

    seviyeyi siz düşünün .

  • her 10 kadından 7'sinin kaslı erkek tercih etmesi

    bu sözlükteki 10 erkekten 9 u kaslı ama nedense bu gencoları sokakta göremiyoruz . neden acaba ?

  • 1.80 boy + 42cm kol + 95kg + motosiklet + bekar

    1.80 boyla 95 kiloysan agir dombilisin.

    bir dombalak beyani.

    edit: 35 yasindaymis. boyle bir baslik acmak icin velet olmak gerekiyor bu yasta da bunu basardigi icin baslik sahibini tebrik ediyorum.

    edit 2 : 10 senedir falan yapması lazım herifin kaslı bir şekilde o kiloya ulaşması için mesaj yağmuruna tutmayın . 10 senedir yapan adam da zaten doyuma ulaşmış olacağı için böyle kendini öven mal mal başlıklar açmaz zaten.