kartal gagasi2
profili

  • erkeklerle ciddi ilişki kurmanın aşırı zorlaşması

    evli bir erkek olarak gerçekleri yazacağım gardınızı alın gençler 36 lık abiniz konuşuyor dinleyin..
    birincisi ülke gençliğinin ve konu ettiğiniz erkeklerin gerçekten çok büyük maddi sıkıntıları var. en az %50 sinden fazlası işsiz kaldı. babasından annesinden sigara parası alan nice yiğitler çıktı meydana. bu çok büyük sorun. ilişki demek para demek birazda yanılıyormuyum kızlar!?!?
    yirmilik delikanlılar bankada kuyruk halinde kredi çekiyorlar. birinci öncelik bu yani. şu an kimsenin derdi ilişki değil hele ciddi ilişki hiç değil.
    günümüz teknolojisinde bekar bir erkek baktığın zaman on kızla aynı anda yazışıyor. keza bir kıza muhtemelen yirmi erkek yürüyor. instagram bunun için çok elverişli bir ortam. ve güven duygusu sıfır, bakın rakamla kocaman bir 0 diyorum. sadece kızlar için demiyorum artık erkeklerde zengin bir kayınpeder ve kayınvalide arıyor. iş bu raddeye geldi artık. anne babanı seçemezsin ama kayınpeder ve kayınvalideyi herkes kendi seçmek istiyor. birde kadınlarda evlilikten sonra bu çekip gitme durumları erkekleri fena halde bezdirmiş gibi durıyor. mahkeme direk nafakaya bağlıyor yani boşanmak başlı başına bir dert. ayrıca yapılacak dünya kadar düğün dernek ve ev masrafıda cabası. işin aslı millet ciddisini geçtim artık ilişkiden korkuyor.

    edit : ayrıca bir yukarıdaki entride bayan arkadaş erkeklere cıvık, ciddiyetsiz ve gevşek olmayı marifet sayıyorlar demiş. instagrama 500 adet resim koyan bir erkek pek yok gibi mesela. nasıl bir ciddiyet arıyorsunuz tam anlayamadık. ciddi olsak efendi adam işe yaramaz demiyormuydunuz siz.

    edit 2 : mesaj kutum doldu. destekleriniz için teşekkürler. sadece doğruları yazdım..

  • barda yalnız içmek

    olm ne keko adamlar var lan cidden şaka gibi. doğma büyüme istanbulluyum. geldik 34 yaşına sadece çalıştığım şirkette çok sağlam üç arkadaşım var. özel hayatımda görüştüğüm liseden, sokaktan, beşiktaştan, ortaköyde üç yıl yaşadığım zamalardan hatta balıkesirde üniversite den görüştüğüm onlarca dostum var. telefonum gün içinde hiç susmaz. sevilen bir insanım. beni seveni bende severim herşey karşılıklı sonuçta. bir eşim var ve iki buçuk yaşında kızım var. gel gör ki yorumlar yerlerde. barda tek başına içen adam ezikmiş. vay babam vayyyy. yok öyle bir dünya. azıcık düşünün bir kere. sürekli kalabalık, iş güç beyninizinde bir anatomisi var. ve beyin kendisi ile hesaplaşmak ister yani yalnız kalmak ister. cidden sıçmaya bile yalnız başına gidemeyecek insanlar tanıyorum. esas ezik sizlersiniz benden söylemesi. bir salın artık kendinizi. milletin peşinden koşmayın. ruhunuz ne istiyorsa onu yapın. kimseye ihtiyacınız yok. kendiniz olun azıcık.
    sonuç : ayda en az bir kez yapılması gereken aktivitedir. ruhu dinlendirir.