slimshady131
profili

  • fatih altaylı'nın emre belözoğlu yorumu

    kendisinden nefret ederim fakat gerçekten çok doğru sözlerin söylendiği yorum olmuş.

    acun ve abaza tayfası yok dışarıda çok iyi yok aslında çok efendi sahada sadece hırsından böyle agresifleşiyor diyerek bize şirin göstermeye çalışıyorlar. banane amk dışarıdaki iyi halinden. oturup adamla çay içmeyeceğim, yemek yemeyeceğim, benim sahada futbol zevkimi sikiyorsa, futbolumu katlediyorsa umrumda değil normal hayatı.

    edit: mesaj kutum neden fatih altaylı'dan nefret ediyorsun sorularıyla dolmuş. şöyle diyeyim fatih altaylı her dönemin adamıdır ve işine geldiği zaman dürüst olur, işine gelmediği zaman da susar. levent kırca ile yaptığı programında deli gibi hangi savcıları koruduğunu biliyoruz. şimdi de o savcıları koruyabiliyorsa korusun. rüzgar nereden esiyorsa oraya yönelen bir gazeteciden tabi ki de nefret ederim.

    ayrıca emre belözoğlu'nun teknik direktör versiyonu olan fatih terim ile ilgili aynı sert söylemleri söyleyebilmiş mi? söyleyemez çünkü yemez, işine geleni yorumlar. sadece bu video da doğruları söylemiş o da fenerbahçe de oynadığı için galatasaray da oynasaydı bunları asla demezdi. ama emre belözoğlu hakkında söyledikleri kesinlikle doğru, hiç savunmayın yani..