ventraltegmental3
profili

  • mehmet ceyhan

    bir sağlıkçı olarak söylüyorum kesinlikle artık durdurulmalı bu adam tıp multidisiplinerdir psikiyatri biliminden bu kadar uzaklaşamazsın her şeyi konuşamazsın insanların psikolojisi var.

    maske takmayın dediğin günleri unutmadık olay o günlerden yayılıp bugünlere geldi.

    yaptığı olayı şöyle anlatayım bir ortopedi doktoru düşünün trafik kazasında bacağı yaralanmış adama şöyle diyor;

    valla senin bacak yarra yemiş hacı artık işin çok zor üstüne basamazsın hele bir basmayı dene de gör ebeninkini tersten biz elimizden geleni yaparız ama bir 5 yıl kıpırdatamazsın bile.

    bu konuşma ne kadar saçma ve psikoloji sikecek ise işte pandemi hakkında konuşulanlar da o kadar psikoloji sikiyor.

  • ankara'daki coronavirüs tehlikesi

    ankara wuhan'ı geçebilir wuhan'da çok ama çok agresif önlemler alınmaya başlandı bu seviyelerde.tüm covid cenazelerini yaktılar,karantinadaki herkesi evlerine çivilediler apartman giriş çıkışlarını kapattılar hatta balkonlardan wuhan dayan diye bağırıp birbirlerine destek oldular.

    bize bakıyorum da halen daha herkes birbirine vakalar artıyor panpa dikkatli ol falan diyerek önlem alıyor.aynen panpa ya vakalar artıyormuş maskeyi tak panpa aman dikkat.lan böyle önlem mi olur bu alarm seviyesinde duruma bak.

  • 5 aralık 2019 sigarada kara paket dönemi

    ahahahahah tüm market ürünlerinde hile hurda,glikoz şurubu,palm yağı tavan yapmışken hiç onlarla uğraşmayın aman ha.

    dünya sigara ile mücadele etse de onun 2 katı gıda terörü ile mücadele ediyor ama ülkemiz adres değiştirmek için yalandan iki günde bir sigara haberleri.

    peki neden? çünkü kriz var dandik ürünler kullanılmalı ki millet açlıktan gebermesin a101'deki jelatinli yoğurdu yiyebilsin sonra da bu gencecik insanlar neden kanser,diyebet oluyor diye gezerler samimiyetine soktuklarım.