isteristemezz5
profili

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    yaş: 32
    yer: ayrancı,ankara
    meslek: kapıkulu

    ilgilendiğim konular: tımar sistemi, yeniçeri ocağı, cülus bahşişi..

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    184 boyunda mütevazi bir erkeğim. beyaz atlı prensesimi bekliyorum.

    not: sadece beyaz at da olur :)

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    "vay arkadaş, sonunda sözlükte bir halta derman olacak bir başlık açılmış" şeklinde tepki vermemi sağlamış liste. yapmayın böyle şeyler, insanı şaşırtıp korkutuyorsunuz sonra.

    bende dert dizboyu hanımlar, beyler. hatta dert dediğimiz olgu galaksinin ücra bir köşesinde şekil alıp, fiziksel bir forma dönüşmek suretiyle beni meydana getirmiş olabilir, o derece.

    ama yıllar boyunca bize yakın veya uzak türlü insanlarla yaptığımız boş beleş, kafa ütülemekten başka bir halta yaramamış, ayık ve ayık olmayan kafayla yaptığımız muhabbetlerin sonunda artık ne dinleyecek; ne de anlatacak mecalim kaldı. yıllar içinde yolumu buldum, artık kimseyle dert konuşmuyorum ben. onun yerine reiki yapıp kainata mesaj falan da yollamıyorum, afedersin koyuyorum g.tüne gidiyor gittiği yere kadar. hani derler ya "her şey olacağı yere varır" diye, hakikaten var öyle bir şey. bazen kendini de parçalasan, bir bakıyorsun planların, öngörülerin uçmuş gitmiş, kafanda kurduğundan çok farklı bir yerdesin. kaldı ki ne zaman "artık daha beteri olamaz" desem daha da beteri olmuştur. kötünün de kötüsünün, kaybedilecek daha fazla şeyin her zaman mevcut olduğunu (geç de olsa) anlayınca kafamı toparladım, yel değirmenlerine kılıç sallamayı bıraktım gitti. gerek yok.

    ernest hemingway: "yaşadığınız kişisel trajedinin farkına varın, bilin ama hayatınızı onun etrafında inşa etmeyin." der. madem böyle bir başlığa ihtiyaç duydunuz ve şu saatte buraları okuyorsunuz, benim söyleyeceğim şey bu olsun sizlere. çok da dillendirmeyin yani.

    zaten bugünlerde ne zaman birini karşıma alıp "konuş hafız" deme cesaretini gösterebilsem, adam/kadın eski sevgilisi cenk'ten, açılamadığı platoniği merve'den, gözüne kestirdiği ceyda'dan "dert" diye bahsedip asabımı bozuyor. bir tripler bir havalar, zannedersin ki 1 haftalık ömrü kalmış hıyarın; kafasına deri kaplı tolstoy cildimle vurup oracıkta bayıltma isteği uyandırıyorlar. o nedenle bu başlık altında motivasyonları içtenlikle dert dinlemek olan yazarlara "kolay gelsin" diyorum. dert dediğiniz eften püften şeyler olsun. çoğunuzun sıkıntı olarak bahsedeceği konular muhtemelen gerçek bir derde sahip insanlar için susam sokağı müsameresi tadında kalacaktır.

    tabii bir de şu var: "ekşi sözlük fuck buddy aranıyor ilanları" ile "dertleşecek insan veritabanı"nı kafamda bir saniyeliğine kıyaslayınca 'aferin lan, veritabanı dediğin böyle olur' demekten de kendimi alamadım. ne kadar farklı yelpazede ve amaçlara hitap eden başlıklar çıkıyor sözlükten, çok ilginç.

    ama dur bir dakika lan... dert dinlemek diyoruz, yıpranmış ilişkiler diyoruz... yoksa?!

    (bkz: dertleşmenin sonunun sertleşme olması)

    (bkz: buralar hep köpekbalığı dolacak)

    alıntıdır.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    yaş: 32
    yer: suriçi, istanbul
    meslek: kapıkulu

    ilgilendiğim konular: tımar sistemi, yeniçeri ocağı, cülus bahşişi..

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    meslek : avukat
    uzmanlık alanı : ceza hukuku, aile hukuku
    derdiniz geçim kaynağımdır...