kanipozitifadam2
profili

  • vitor pereira

    senin oynatacağın topun amınakoyayım. takım halen hazırlık maçı havasında be amk götvereni; 11 belirlersin 2-3 rotasyon olur. sanki lise turnuvası gibi her hafta farklı 11 mi olur.
    senden de bir sikim olmaz da asıl seni savunan yalaka fav orospusu debeci tayfaya ayarım.
    koşun gelin amına koduklarım, 5 tane fav için sırf bu götvereni eleştiriyoruz diye süslü cümlelerle sağı solu futbol cahilliğiyle suçlayın.

  • migros deposu faresi

    bunu, işlerinden atılmadan önce paylaşmadıkları için çalışanların da en az patronlar kadar iki yüzlü olduğunu da görmezden gelmemek gerek.
    en alttan en üst kademeye kadar buram buram gevşeklik, vurdumduymazlık, şerefsizlik, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık adını ne koyarsanız artık...
    onu çalışırken paylaşsalardı, ekmeklerinden olur diyip duyar kasanlar yüzünden de bu ülkeden bir skim olmaz.

    edit: ya arkadaşlar, adamlar paylaşmış zaten ondan atılmış diye yazıp durmayın izledim videoyu. paylaşmış olsalar en azından bir tanesi, bak onlarca insan var orada bir de , tek bir kare için yüz bin açıdan milyon tane ekran görüntüsü alır paylaşıtğı sosyal medyayıla birlikte ekran görüntülerini çarşaf çarşaf serer ortaya. elde böyle bir şey var mı. yok. ne kadar romantik adamlarsınız ya. ben samimiyetlerine inanmıyorum. inanan arkadaşlara da hayatlarında başarılar dilerim.