suursuz baba4
profili

  • market fişlerinin tamamen israf olması

    zengin sanrısıdır. biz fakirler o fişlerde ayni ürün icin iki kez ücret çekilmiş mi, basit alışverişe ne kadar ücret ödemişiz, ay sonunu getirmek mümkün mü, hayat pahalılığı gibi seyleri okuyoruz.

  • martı scooter terörü

    olayın kesinlikle z kuşağı denen zeka ozurlu kenelerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. bu tipler bisikletle de kaykayla da aynisini yapıyor.

    hakaret etmek istemiyorum ama istisnası çok az olacak şekilde o.ç. olan bu keneler hayatta kendisinden başka önemli bir şey olmadığını düşünüyor. beyinleri öyle almış verilenleri, öyle yetişmişler. zeka denen bir şey de olmadığı icin degisemiyorlar.

    küçücük sokakta martı ya da bisiklet mi sürecek? önemli olan onun sürmesi, geri kalanlar bu amaca hizmet etmeli. yoldan çekilip bu keneye engel olacak bir şey varsa onu da yoldan almalı mesela. hatta gideceği güzergah boyunca yolu temizlemeli.

    kadıköy sakinlerine zarar veriyorsunuz deyince kadıköy’ü barlar sokağının üzerine inşa etmeseydiniz diyecek kadar beyni erimiş aptallardan bahsediyoruz.

  • 3 eylül 2021 kadıköy gürültü protestoları

    bakın arkadaşlar z kuşağı aptal deyince kızıyorsunuz ama ben ömrümde cep telefonu soran dayılar dahil bu kadar mal, beyinsiz, kafatasının içinde saman taşıyan bir güruh daha görmedim.

    herifler diyor ki kadıköy böyle, defol git, yalıtım yap. bu beyinsizler zannediyor ki kadıköy bir anda kuruldu, hep sabaha karşı anıran z kuşağı vardı ve sakinleri de bu tip babası belli olmayan tiplerdi. sonra birden oradaki ev sahipleri bundan rahatsız olmaya başladı gibi düşünüyor.

    dangalak z kuşağı, orası yüzyıllardır kadıköylünün, sen oraya ait değilsin. daha önce orada eğlenen gençler vardı, taksimde de eğleniyorlardı ama kimse sokak ortasında anıracak kadar babasını kaybetmemiş, annesini geneleve kiralamamıştı. sen orada fazlalıksın.

    ya insan gibi gittiğin yerin kurallarına uyarsınız ya da siz gidersiniz kadıköy’ün sahipleri değil. bağcılar sizin gibi genelev çalışanları kadınların çocuklarıyla dolu.

  • leyla'nın ailesinin katilden şikayetçi olmaması

    kimsenin merak etmemesi gereken olay. bir insanı öldürmek, hele ki küçük bir yavrunun canına kıymak şikayete bağlı değildir. durup düşününce aile şikayetçi olmayınca birini öldürebilmeniz mantıklı geliyor mu? gelmiyor, böyle bir şey yok çünkü.

    insanların canları kendi istese dahi alınamaz, aile isterse bizim için sorun değil biz de sevmezdik desin, yargılama yapılır. ölen kişi vatandaştır, ülke ona o ülkeye aittir. öldüren de ülkenin vatandaşını öldürmüş, kamu düzenini bozmuştur.

    yargılama yapılacak, o katil de müebbet hapis cezası alacaktır hiç merak etmeyin.