cybersever4
profili

  • ilk buluşma sonrası eve bırakmayan erkek

    ben asla istemem, daha bir kere görüştüğüm bir kişinin evimi öğrenmesi bana biraz soru işareti geliyor. hiç romantizm kasmayın arkadaşlar etraf sapık ruh hastası dolu.

  • otel odalarına seccade koyun diyen aktroll

    başlayacağım şu din duyarınıza artık. her yerdeler ya abv bir susun artık. ınstagramda bir oje videosuna denk geldim aman aman nasıl abdest linci vardı. lan madem herkes bu kadar ahlaklı bu anasını amcasını şey edenler nereden çıkıyor. kafanıza göre islam yaşıyorsunuz he öyle bende inanırım

  • 1+1 evde yalnız yaşamak

    şu anda benim ama keşke 2+1 olsa. geçen sene taşınmadan önceki evim 2+1 di ve ben kıymetini bilememişim. öyle bir oda yok romantizm falan geçelim bu ayakları, esas sorun çamaşır kurutmak. şu telli zımbırtıyı sürekli aç kapa odanın ortasında içim şişti.

  • kadınların yürürken karşıdan gelene yol vermemesi

    buraya daha çok erkekler şikayetlerini yazmış ama bende bir kadın olarak şikayetimi dile getiriyorum. sevgili hem cinslerim bir gün gerçekten ters tarafıma denk geleceksiniz ve birini bir güzel kapı kulpu olarak monte edeceğim. daha bugün başıma geldi bu olay, kafeden çıkarken kapıyı açtım kendim çıkayım diye (evet bu detayı veriyorum) fakat bir anda anlamadığım bir şekilde karşında bir kız geldi hop dedi ve geçti normalde cinsiyet,yaş asla ayırt etmem ve gerekirse kapıyı tutarım yada bana tuttuğunda biri her zaman teşekkür ederim fakat bu kızımız bir arkasını bile dönmeden bastı gitti. özetle sevgili bayanlar az kibar olun. teşekkür edince incileriniz dökülmez.