yap dedin de yapmadik mi abi9
profili

  • chp'nin izmir'i kaybetmek için yapması gereken şey

    tunç soyer'i aday yapması

  • düğüne nar kapsülünde gelen gelin

    önceleri çok saçma bulurdum, düğünlerde, kınalarda, nişanlarda ortaya çıkan bu organizasyoncuları. hatta onlara verilen paraları da duyduğumda allah akıl fikir versin derdim.

    ama adamlara helal olsun, böyle bir şeyi normalde anlatsan siktir git diye tepki alırsın belki ama adamlar bunu satıyor ya. ben büyük saygı duyuyorum abi, kim bilsin o nar için faturaya kaç bin lira ekledi şirket, kazandığınız para helaldir girişimciler, ülkeyi düşününce de siz uzunca yıllar ekmek yemeğe devam edersiniz.

    çıtayı her zaman yükselten düğün organizasyoncusu icadı nardır efenim.

  • çukulata mı çikolata mı

    çikileta

  • 1 türk lirasının 7.85 japon yeni olması

    demek ki neymiş, az kültürlü olmak gerekiyormuş.

    japonya'da yen'den düşük bir para birimi yok, mesela biz 100 kuruşa bir lira diyoruz, onlarda tamamını kuruş olarak düşünmen gerekiyor.

    yani aslında 100 kuruşun 7.85 japon yeni olması demek.

    yani birim para üzerinden gidersek yaklaşık 13 kat değersiz durumda bir kıyaslama var.

  • atatürk abd mandası istiyordu

    --- sivas kongresi öncesinde mandacılara ithafen ---

    "biz başarılı olacağız. buna şüphem yok. acaba zafere kavuştuğumuz ve memleketi kurtardığımız zaman osmanlı ricalinin (yöneticilerinin) ileri gelenleri utanmak hissini duyabilecekler mi?

    öyle bir manda istenecek veya verilecekmiş ki, hakimiyet hakkına, dışarıda temsil hakkımıza, kültürel bağımsızlığımıza, vatan bütünlüğümüze dokunulmayacakmış.

    buna ve böylesine, amerikalılar değil, çocuklar bile güler. her şeyin başında amerikalılar kendilerine hiçbir menfaat temin etmeden böyle bir mandayı niçin kabul etsinler?

    amerikalılar bizim kara gözlerimize mi aşık olacaklar! bu ne hayal ve ne gaflettir!

    hayır paşalar hayır, hayır, beyefendiler hayır, hayır, hayır hanımefendiler hayır, manda yok,

    ya istiklal ya ölüm var."

    --- sivas kongresi öncesi mandacılara ithafen ---

  • tem otoyolunda kazaya neden olan primat

    şu videoları böyle pat diye kesiyorlar ya ayar oluyorum, olay anına kadar saçma sapan süreyi uzatıp başlatıyorlar, olay oluyor çat kesiyorlar.

    amca ne yaptı, karşıya geçmeye devam mı etti? araç içindekiler inip amcaya saldırdı mı? yani bu tarz olaylarda merak edilen olay sonrası kısımları koymayıp, alakasız yerden olay öncesini izletiyorlar ya, yine sinir oldum bak söylerken.

    sonrasında amcaya ne yapıldığını göremediğim için sinir olduğum kazaya ait video.

  • 28 temmuz 2022 ahmet hakan'ın +18 video yanıtı

    yahu çık, bekar adamım, sanki size basmışım gibi ne yaygara yaptınız, altı üstü bir beğeni butonuna bastım de, bitsin gitsin, ne bu kıvırmaya çalışmalar yahu diye düşündürten yanıttır.

  • kılıçdaroğlu hakkında çok can alıcı bir dosya var

    şöyle demiş;

    "şu anda yandaş basın o dosyayı kullanmıyor biliyor musunuz? neden biliyor musunuz? çünkü sayın tayyip erdoğan, kılıçdaroğlu'ndan daha iyi bir ana muhalefet partisi lideri bulamaz. chp'den daha iyi, daha kolay, daha soft, daha yumuşak, daha suya götürecek susuz getirecek bir parti bulamaz"

    ee madem şu anki durum erdoğan'ın işine geliyor, daha hard daha sert daha eşşek sudan gelesiye kadar dövecek bir parti yönetimi istiyorsun, sende de bu dosya varsa sen konuş açıkla abla, sen neden yandaş medyayı bekliyorsun ki?

  • netflix'in en büyük eksiği

    filtreleme sisteminin yetersiz olması ve puanlama sisteminin art/eksi ile sınırlı kalması.