bluebeach1
profili

  • xiaomi marka telefon kullanan yazarlar veritabanı

    benim de (bkz: xiaomi redmi note 7) ile aralarında bulunduğum veritabanı. çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

    edit: telefondan memnun muyum diye soran oluyor.

    bu enrty okuyabilirsiniz (bkz: #94227841)

    ayrıca geçen 10 gün boyunca tatildeydim. 700 e yakın foto ve 30 kadar video çektim. 1 kere üzmedi, ısınmadı ve şarjı yolda bırakmadı. tüm gün elimde hem kızım youtube kastı, hem ben fotoğraf çekip instagram kastım. ayrıca çekilen fotoğraflara bakma ve editleme, ailenin de fotolara bakması gibi ekran süreleri vardı. otele gidip yatağa yattığımda şarjını bitirip öyle yatayım diye telefonu bızıkladım. f/p ürünüdür. yıllarca amiral samsung note serisi kullanmış biri olarak asla o seriyi aratmadı hatta şarj bakımından iyi ki bile dedirtti.

    telefonu imei attırarak aldım merak eden varsa. türkiye de garanti kapsamına güvenmediğim ve inanmadığım için bildiğim ve eşime 4 sene önce redmi note 4 aldığım yerden aldım ve herhangi bir sorunla karşılaşmayacağımı biliyordum. garanti kapsamı takıntısı olmayanlar piyasanın yarı fiyatına alabilirler. hemde taksitle.

    edit: redmi ekleme.

    edit 2: arkadaşlar, telefonu nereden aldığımı soranlar oluyor. sahibinden de satışlar çok olağan ve normal şekilde var. 1300 - 1400 tl arası olanların hiç biri garanti kapsamlı değil. yine de benim aldığım yerden irtibata geçmek isteyen olursa yeşillendirsin.

    edit 3: arkadaşlar, bu telefonu alan çoğu insan gibi bende (bkz: huawei mate 20 lite) arasında kaldım ve redmi yi seçtim. hangisini seçmeliyim diye mesaj atan olursa diye yazıyorum :)