outshined3
profili

  • bisikletliyi zevk için ezen psikopatlar

    simdi bisikletteki zenci olsa ortalik birbirine girerdi. kabahat, black lives matter hareketine destek veren ilik gotlu sjw’lerdir ve bu tur olaylarda tepki veremeyen beyazlardir. hepsinin amina koyayaim.

    edit: demislerki zenciler egitimsiz birakilmis. dostum abd’de babasi belli olmayan (bkz: pic) zenci cocuk yuzde 70 civarinda. herif 5-6 kadini sikip birakiyor sonra kayip. kadinda devlet yardimi aldigindan bunu dogurup sokaga saliyor. artik sokakta ne ogrenirse. kaldi ki (bkz: affirmative action) yillarca yururlukte kaldi. notlari dusuk milyonlarca zenci bedava okullara girdi. daha ne yapsin abd.

  • 4 aralık 2017 reza zarrab'ın yalan ifade itirafı

    arkadas zarrabin ifadeleri 2013'de ortaya cikan ses kayitlariyla ortusuyor mu? ortusuyor. o zaman yeni gelin gibi sarilmaya gerek bu soylentiye. yok efendim yalan soylemismis de tiyatroymus. bsg lutfen.

  • paratiroid kanseri

    hasta olan arkadasla baglanti kurdum en kisa zamanda bana tahlilerini yollayacak.

    bu konuda dunyada en kompetitif cerrah tampa florida'daki norman parathyroid center'in kurucusu jim norman'dir. adamlarin ununu bu hastaliklar ile ugrasan herkes bilir.

    eger metastatik ise dakarbazin ile kemoterapi mumkun. ayrica vincristin ve cyclophosphamide ile chemo da verilebilir.

    ayrica metastatik yayilim sinirli ise radyasyon, radio frequency ile ablasyon veya cerrahi debulking mumkun.

    ayirca hypercalcemia icin sensipar yeterli degil. denisumab yada zoledranic acid kullanmak gerek buna ek olarak.

    ama desigim gibi hastalik metastatik mi degil mi daha belli degil. hastaligin evresini ogrendikten sonra kendisi ile cesitli opsiyonlari konusucaz.