weihenstephaner2
profili

  • playstation plus

    ps plus uluslararası yıllık üyelik bedeli 60 dolardır. (abd, avrupa) türkiye fiyatı ise gelen zamla birlikte 30 dolardan 40 dolara çıkartıldı.

    japonlar yıllar boyunca türkler için yapabilecekleri tüm güzellikleri yaptılar. türk lirasının korkunç değer kaybı adamların problemi değil arkadaşlar. sitem edecekseniz damat beyle görüşeceksiniz.

    bunca yıl türk kullanıcılar için yapılan indirimler için teşekkürler sony. bu saatten sonra sanki konsolu bırakma vakti geldi gibi...

  • fiziksel görünüşten ötürü takılan lakaplar

    dış görünüşümden değil belki ama ortaokul ve lisede sürekli uyurdum ve bu sebepten dolayı lakabım hep "miskin"di. 2 kez okul değiştirmeme rağmen lakabım hep peşimden geldi. sürekli uyuduğum için hocalarımdan dayak bile yerdim. yıllar sonra öğrendim ki çok uyumamın sebebi kanımdaki demir eksikliğindenmiş. yoğun tedaviler sonuç verdi ve artık günde sadece 12 saat uyuyorum.

    lakabımdan haberi olmayan eşim beni sürekli miskin diye çağırıyor. sürekli korunuyoruz ama eğer olur da eşim hamile kalırsa bebeğimizin anne karnında uyuyup bir daha uyanmamasından korkuyoruz. bu genleri kimden aldıysam ona küfretmek istiyorum ama biliyorum ki o şu an ebedi bir şekilde uyuyor. keyfi bozulmasın diye hakaret etmiyorum ona..