humanistcellat3
profili

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    çok da umrumda değil açıkçası.
    kimsenin evime girip kapıyı çalıp içeriye bi göz ucuyla naber len diye bağırmasını beklemedim. beklemek bok gibidir.beklemek dünyanın en garip şeyidir aslında. bazı bekleyişler hayat boyu tatlı anılara dönüşür. onlar olmasa pek çok şeyin değeri olmayacaktır hatta. mahallede top oynadıktan sonra aramızdan birinin annesinin su vermesini beklerden olmayan bir noktada sıraya girdim sonuçta. cuma gününü bekledim mesela evime gideceğim için. otogarda bekledim saatlerce. penaltıyı çekmek için sıra bekledim.

    bazı bekleyişler garip şeylere dönüşür. insanlardan uzak durmaya dönüşür.
    yalnızlık kolaylığına dönüşür. bağımlılık olur o bekleyişler.
    sonra beklemekten vazgeçiyorsun zaten. gelecekten beklediğim tek bir şey yok eğer merak eden varsa. kimsenin evime girip kapıyı çalıp içeriye bir çiçek bırakmasını beklemedim. çok da umurumda değil açıkçası.

    dışarıda bekleyenler ve kötü planlar yapanlar kim acaba.
    ara taşak olmak iyi hissettiriyor.
    başka ülkelerde oturup sağa sola kötü plan yapan salak var mıdır cidden acaba. kötü olduğunun farklında olarak kötülük yapabilmek için mutlaka bir inanç gerekiyor. birine bir şeye inanç aslında bu açıdan bakıldığında kötü. gerçek bir inanç sahibi her zaman minareye kılıfı hazırlamasa da bulabiliyor çünkü.gerçi kendine haklı bir dal arayanlar mutlaka sarılacak bir yer buluyor.

    herhangi bir şeye güçlü inanç aslında mental açıdan gayet iyi. ne güzel her zaman haklısın haklının yanındasın. mükafatlandırılacak kişi sensin. en kötü ihtimalde bile karlısın. ne kadar saçma hep haklı olabileceğim tek konu olduğu için hemen anlayabildim. yani sağlam bir inanç sahibi olmak mantıksız gibi duruyor. biz mahallede böyle arada ikilemde kalan insanlara “ara taşak” deriz. ara taşak olmak iyi hissettiriyor. dışarıda bekleyenler ve kötü planlar yapanlar kim acaba.

    çok da güven problemim yok açıkçası.
    kimseden güvenebileceğim davranışlar beklemiyorum.
    bazen halısahada futboluna güvenmediğim arkadaşlarıma pas atmam ben mesela döner güvendiğim bir yüz ararım. günlük hayatımda da karşılıksız güvenmeyi falan savunurum. insanoğlu güveni kırmadığı sürece güvenilmeyi hakeder falan derim süslü süslü.

    aslında bu hesapla ben sürekli karşılıksız güvenirsem. etrafımda elene elene yalnızca karşılıksız güveni hakedecek insanlar kalacak.ayrıca bu benim karşılıksız güvenilebilecek biri olmam değişkenine bağlı bile değil.ama yine de kimseden güvenebileceğim davranışlar beklemiyorum.çok da güven problemim yok açıkçası

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    turuncu fıstıklı toplardan aldım bugün , keyfim yerinde. telefonla oynuyorum diye küçük ve işaret parmaklarımla tutup yiyorum çubuk gibi yapıp. ufak şeylerle mutlu olunması tamamen yalan bu arada. büyük şeylerle mutlu oluyorum olum ben.

  • 25 ağustos 2019 trabzonspor yeni malatyaspor maçı

    emine bulut ve öldürülen tüm kadınlar adına tepki olarak bir dakika geç başlanıyor maçlara. bu bir dakikalık sürede taraftar grupları sessiz çığlık ve ıslıkla tepki gösteriyor. trabzonspor taraftarı 3 lü çektirip coşuyor. arkadaşlar biriniz bile uyandırmadı mı ?