acdc cdsi2
profili

  • finlandiya başbakanı'nın dansı

    bu kadın onlyfans açsa onu da savunursunuz siz.

  • fitness hocalarının sürekli kadınlarla ilgilenmesi

    aramaya inanadım ama bulamadım. eğer yoksa gerçekten böyle bir başlık olmaması şaşırttı.

    var böyle bir şey. 5 senede yaklaşık 5-6 salon değiştirdim. en kurumsalından mahalle arası salonuna kadar hepsinde kadınlarla fazla ilgilenmeler, yanlış yapınca anında yanına zıplamalar, sürekli muhabbete girmeye çalışmalar filan. salonda hoca bulamadığımız zaman kadınların olduğu yere gidiyoruz, orada kesin 2-3 tane oluyor. 4 senedir tek, 1 senedir kız arkadaşımla spor yapıyorum. 5 sene boyunca bir hoca yanıma gelip bir şey demedi. kız arkadaşım spora başladığı 2. gün koşu bandında hoca gelmiş yanına bir şeyler soruyor. sinirim bozuldu tersledim bir daha yaklaşmadılar.

    edit1: gelen mesajlar üzere anladım ki 15 senelik spor hocamız benata nickli yazar trollmüş. burada ona yazılmış bir cevap vardı ama sildim.

    edit2: yastik yorgan nickli hıyar, spor salonu göt gösterme yeri mi lan? oraya gelen herkes açık saçık giyinmek zorunda mı? açık saçık giyinse bile bu hocalara yavşama hakkı mı veriyor? başkalarının sevgilileri hakkında konuşurken iki kere düşün, terbiyeni takın.

    edit3: kadın yazarlarımız da tespiti doğruladı. ayrıca sadece güzel kadınlarla ilgilendiklerini söyledi. bak bak bir de seçiyorlar.

    edit4: destek mesajlarınız için teşekkürler. harikasınız.