muteriz2
profili

  • ekrem imamoğlu'nun parti değiştirmesi

    2004 yılında ak parti ye resmi başvurusu olan bir isim.

    ak parti kendisini zamanında ilçe başkanı yapsaydı; şu anda inşaatları büyükçekmece ve beylikdüzü'nde değil başakşehir ve bahçeşehir de yapacak, milletvekili olacak olamazsa su anda davutoğlu ve babacana yaslayacak klasik trabzonlu inşaatçı babadan siyasetçi bir isim olacak kişi idi.

    chp'li oldu. chp'ye umut oldu. niye peki?
    işte öyle boş öyle kütük insanlar chp'de köşe başındaydı ki bu adam bile vizyon kattı partiye.

    edit 1: arkadaşlar bu olay neden bu kadar büyüdü anlamadım. 50 kişi kaynak nerede diyor. ben bu konuyu bizzat ak parti beylikdüzü ilçe başkanından duydum. 2004 yılında başvurusu olduğunu ancak ilçe başkanı olma isteği olduğu için zamanının ilçe başkanının almak istemediğini, bunu oradaki teşkilat mensuplarından birkaç kişi de teyit etti ama bunun ne önemi var anlamadım. bu büyük bir olay değil ki atadan doğruyolcu olan bir kimsenin 2004 yılında ak parti'ye başvuru yapması şaşılacak birşey değil ki. ayıp da değil.

    edit2: https://www.internethaber.com/…cikladi-1929480h.htm

    burada da imamoğlu beylikdüzü'nde chp ilçe başkanı olmadan önce teklif aldığını ancak kabul etmediğini ifade etmiş ama olayın aslı ilçe başkanı olmak istediği için teşkilat kendisini istememiş . doğal olarak kimse kendisinin yerine geçecek kişiyi yanına almak istemez. bu olay zaten beylikdüzü'nde bir sır değil bu kadar büyütülmesini de anlamadım.

  • ergin ataman

    ya abi final maçında oturduğun yerden kalkmamak nedir sen nasıl bir kralsın. türk basketbolu bundan daha kral hareket görmedi henüz.