jazznscotch3
profili

  • 12 eylül 2023 garanti bbva'nın paramı gasp etmesi

    harikalar diyarı güzel ülkemde bu kadar mükemmel hizmet almayı hak edecek ne yaptık, benim bu ülkeye dair umutlarımı yeşertmeye ne hakkınız var ?*

    olayı özetleyecek olursak; garanti bankası denen rezil oluşumun suya sabuna dokunmadan hesabıma yatırmak istediğim paraya çökmesidir.

    24 ağustos tarihinde atm'den hesabıma 4000 tl yatırmak istedim. parayı hazneye koyduktan sonra ekranda para sıkıştığına dair bir uyarı geldi, sonrasında da telefonuma aşağıdaki mesaj geldi.

    görsel

    garanti bankasının müthiş sistemi para sıkıştığını anlamış, konuyu inceleyip 7 iş günü içinde bilgi verileceğini söylüyordu.

    tabii ki 7 iş günü içinde bilgi verilmedi, çağrı merkezini aradığımda beklemekten başka yapılacak bir şey olmadığı söyleniyordu. acil bir ödemem olması, parayı hemen kullanmam gerekmesi gibi hususlar tabi ki kimsenin sikinde değildi. ben de ilgili personelin keyfini bekledim, paşa gönlü ne zaman isterse bakardı nasıl olsa.

    derken bugün, 19. günde telefonuma aşağıdaki mesaj geldi;

    görsel

    yapılan uzuuuun incelemeler(!) sonucu atm'de sıkışan para bulamamışlar, o yüzden 2 satır kısa mesaj gönderip unut o parayı diyor. bu kadar basit mi amk? parayı bulamaman senin sorunun. bunu yapan yarın hesaptaki paraya da çöker.

    bununla ilgili ne yapılabilir? bilgisi olan veya benzer deneyim yaşamış yazarlar konuyla ilgili bilgi verebilirse sevinirim.

    unutmadan ekleyelim; garanti bbva pişmanlıktır..

    edit: mesaj atan, destek olan herkese çok teşekkürler. konuyu bddk'ya yazdım, bakalım süreç nasıl ilerleyecek. sonucu da emsal olması açısından burdan paylaşırım.

  • hangi şartta rte'ye oy verirdin

    konuyla ilgili atılmış, durumu özetleyen şöyle bir twit vardi;

    “deccal zuhur edip erdoganin karşısına çıksa nerede kaldın horasan'ın yiğidi der, oyumu deccale basarım.”

  • ekşi itiraf

    nilgün marmara’nın “beklentim yokmuş gibi davranıp, içime dünyalar kadar umudu sığdırmaktan yoruldum.” dediği yerdeyim.