playback degil bu gercek ses3
profili

  • temizlik videosu çeken başörtülü youtuber

    bipolar hastası kadın.

    1 sene önceden gelerek videolarına kısa kısa baktım, kadın aşama aşama hastalığa yakalanmış, mani dönemine girmiş, tedavi görmesi gerek.

    ailesi cahil ve bilinçsiz bireyler muhtemelen ihmal edildi, acilen bir psikiyatri servisinde yatarak tedavi olmalı.

    ilk videolarda ilahiyat fakültesinde okuduğu anlaşılıyor, sınıfta sohbet sunumu bile yapmış, yine dikkat çekici ama o süreçte görece daha normal.

    sonra git gide aşırılıklar başlamış, belirtiler tipik, derslerde vaka olarak sunulabilecek bir örnek.

    20li yaşların başı, artan dikkat çekici davranışlar, büyüklenmeci benlik algısı, aşırı ve gereksiz para harcama (alışveriş videoları), anormal enerji hali, uyumsuz ve renkli giyim, cinsel temalı hareketlerde ilgide artış...

    sandığınız gibi para amaçlı kendini teşhir eden bir "türbanlı" değil, tedavi olması gereken, hasta olduğu için böyle davranan bir kadın var videoda. şu yaptığınızın akıl hastalarıyla veya engellilerle dalga geçmekten farkı yok. umarım yakınında aklıselim birileri düzenli tedavi görmesini sağlar dediğim genç kız.

  • 7 ekim 2022 türkiye abd voleybol maçı

    eda erdem olmasa karizmatik soğuk kanlı oyuncumuz kalmayacağını gördüğümüz, kalan oyuncularımızın tamamının bir anksiyete krizinde olduğunu ve gece yataklarında sumkure sumkure aglayacaklarini düşündüğüm maç. bu kadar kötü stres yönetimini oss'ye giren ergenlerde görmedim amina koyayım dediğim maç. allah'ını seven şu takıma yabancı işinde uzman bir spor psikoloğu firlatsin, belli ki mevcut olan bokum gibi çalışıyor.

  • hatırlanan en eski reklam sloganı

    (bkz: döşeyelim abi) tulum giymiş abilerin elinde boruyla yavaş ve ritmik adımlarla yürüdüğünü hatırlıyorum.