minerva222
profili

  • kanser hastasına yardım kampanyası

    inşallah şifa bulur. kanserden korkmasın teyze. tedavisi olan hastalık, hastalık değildir. allah hepimizi yapacak birşey kalmadı aşamasından korusun. o çaresizliği kimse tatmasın.

    yarın sabah ilk işim ben de bir miktar göndereceğim.

  • suriyeli sığınmacılar

    çok rica ediyorum defolup gitsinler. avrupa 1 tane almadı, biz neremizle bakacaksak artık milyonları ülkemize doldurduk. savaş mı var? neden hala barındırıyoruz, bayramdan dönmelerine neden izin veriyoruz anlamıyorum.

    büyük çoğunluğundan nefret etmemin ayrıca bir nedeni var. çünkü ben de anneyim. ülkemde savaş çıksa ve kaçsam çocuklarımı bunlar gibi sokakta çıplak ayakla gezdirmem, dilendirmem. bu baş bu bedendeyken büyük konuşuyorum! gider ahlaksızlık yaparım yine de bunların haline düşürmem. nasıl bir insanlıktır bu?! doğur at sokağa. çocuğuna bakmayan kim varsa hepsinden nefret ediyorum. suriyeli olmasına gerek yok.

    oldu be! ben kendimi yırtayım çocuklarımın hayatı güzelleşsin diye. sen gel maddi kaynaklarını sömür. dünyasını kirlet. daha başlamamış iş hayatına vergi yükü olarak sırtına bin. çevresini mahvet. kültürüne saldır. bunun adı da ne olsun: merhamet!!!! hadi ordan!