tornaci araniyor4
profili

  • aykut kocaman

    aha şimdi yarrağı yedik. ilker yağcıoğlu, a spor'dakiler, rıdvan dilmen vs. başlar dillendirmeye.

    şu adamla kontrat imzalarsanız kendimi stadın önünde yakarım. ben ersun yanal'dan memnunum ama olurda bırakırsa fatih terim gelsin, daum gelsin, cocu gelsin, yılmaz vural gelsin, adını sanını duymadığım yabancı hoca gelsin ama bu adam gelmesin a.q.

    bu adama fenerbahçe efsanesi diyorlarda neye göre kime göre. o zaman selçuk şahin'de fenerbahçe efsanesi. 5 tane lig şampiyonluğu var adamın. buyur buradan yak. aykut efendinin kaç tane var.

    2006 yılından beri bu adamın pislikleriyle uğraşıyoruz. bir belimizi doğrultamadık. bu adam 2006 yılında bir galeyana getirdi rakipleri o gün bugündür herkes bizden nefret ediyor. adam bumerang gibi. atıyoruz atıyoruz yine dönüp dolaşıp bize salça oluyor.

  • arap ülkelerinde yayınlanan kanal istanbul reklamı

    ben destekliyorum. çomar tayfaya müstahak a.q. bir de heryerde gemi geçer mi geçmez mi tartışması yapıyorlar. lan ne gemisi. 20-25 metre derinlikte anca tekne yüzdürürsün. bu götünün yerini sorsan onu bile gösteremeyecek olan çomar tayfaya balık bile tutturmazlar orada. bırakın yapılsın bırakın satsınlar. türkiye ile manevi bağım artık koptu. isterlerse anglo sakson ülkelerine ülkenin anahtarını teslim etsinler. bundan sonra ak partililerin her onayladığını bende onaylıyorum. alkışlıyorum. atlanta'dan arkanızdayım. ha gayret.

    valla size de tavsiyem arkadaşlar koy verin gitsin. götü kurtarmaya bakın. gidin dünya'nın heryerinde ekmeğinizi kazanırsınız. vallahi yaparsınız. bir kere geldiğiniz dünya'da hayatınızı yaşamaya bakın. yemişim ülkesini toprağını. en değerli yaşlarınız böyle kahırla üzüntüyle geçiyor.

  • imamoğlu yıldırım yayınının kazananı

    kimin kazandığını bilmiyorum ama kime girdiğini biliyorum. vaatlerin hiçbirinin bana bir faydası yok. ne suriyeliler gidecek, ne trafik çözülecek ne de başka birşey. fakire yardım, para yardımı, bilmem ne yardımı. biride demiyorki kimin parasını kime dağıtıyorsunuz. fakir yarınını düşünmesin çatır çutur peydahlasın çocuklarını kreşini biz karşılayalım gıdasını, yakacağını, faturasını biz ödeyelim. ayağına ayakkabı alamayan adamlar reis peşinde koşsun, yarınını düşünmesin yine bana, sana girsin. sosyal devlet anlayışı bu değildir. sorumsuzu cesaretlendirmek, ödüllendirmektir. ben durumum iyi olduğu halde adımlarımı tedbirli atarken patır patır çocuk peydahlayan adamlar bırak çocuklarının eğitimini, yaşamını, geleceğini daha yarını göremiyorken dünya sikime minare götüme takılıyor.

    sokarım böyle sosyal devlet anlayışına.

  • metin feyzioğlu'nun rte'yi çılgınca alkışlaması

    adam herkesten fena reisçi çıktı. lafa bak, "yargı reformu türkiye ittifakının yol haritasıdır." duyda inanma aq. olan yine bizim delicesine savunan muhaliflere oldu. ulan babam parti kursa sikimde olmaz. adamlar burada sırf muhalif cenahta (yersen) diye ölümüne methiyeler düzüyordu. türkiye'de siyaset bu lan. bu kadar işte. ne ittifakı, ne hukuku, neyin reformu. bilmesek yutturacaklar. hukuk fakültesi 5 yıla çıksın, işsiz avukatlar 1-2 yıl daha ötelensin. iyi yeşil pasaport alınca 3000 liraya çalışan avukatlar koşa koşa isveç'e tatile giderler.

    nah giderler.

    lan cezaevinde yatmış bir adamım. 30 yaşındayım. türkiye'deki sistemi müthiş çözdüm. ondan sonra neden oy kullanmıyorsun diyorlar. neden kullanayım? bu adamlar için neden kendi sinir sistemimi bozayım. alayı aynı bunların.