suursuzkedi1
profili

  • çukur (dizi)

    --- spoiler ---

    başlayalım bu bölüm gördüğüm gariplikleri sıralamaya;

    1- lan o akın'ın yanmaz kıyafetler giyip gelmesi nasıl bir saçmalıktır aq?
    2- akın koçavalı sadece çizilmiş boktan bir ev simgesinden, nasıl adres çıkardı?
    3- sen tüm istanbul'a savaş açmışsın, alakasız bir kutlama ortamı hadi onu da geçtim, kadınları bırakın yalnız gönderin moduna ne demeli? kimseyle sorunlu değilken bile kadınların yanında adam var ama o gece yok.
    4- azer köşeye sıkışmış, bir ton adam dışarda bekliyor ama 3 el bombası attı hadi dağılalım. hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim.
    5- istanbuldaki mafya babalarının karşısına niye hepsi geldi ki? o adamların bir anda hepsini öldürmeme garantisi neydi? vurup niye kurtulmadılar?
    6- yamaç madem öldüğünden emin olmak için mal gibi yanan evin karşısında bekledi de, niye adamın üstüne bir damla bile benzin dökmedi?
    7- yamaç kamyonetin arkasında giderken, arabaya süren eleman bu olaylar yaşanırken neredeydi? o da oralardayken bu akın nasıl saklandı?
    8- yücel'in karısında bir telefon bile yok yani, arayıp ailesi iyi mi kötü mü öğrenemedi. illa gidip kapıdan ziyaret etmesi gerekiyor.
    9- ekmeğinin peşindeki remzinin, annesinden başka kimsesi yok iken, niye kadını hala çukurda tutsun ki?
    10- herkesin elinde kroki var, bir allahın kulu da demiyor ki aga senin adres neresi? onu da geçtim, lan bu ormana giden kaç yol var? hadi sormadılar yolda da mı karşılaşmıyorlar?

    zorlasam 50 mantıklı olmayan madde yazarım. lan bir bölümde bu kadar fazla mantıksız durum olur mu?

    boktan bir final oldu. bu güne kadar çok gömmezdim ama yamaç-idris sahnesi hariç normal bölümlerden bile daha kalitesiz geçti.

    --- spoiler ---