i wonder why4
profili

  • izmir'den afyon'a gittikçe azalan şeyler

    bok kokusu

  • otobüsten inmemek için direnen kadın

    ulan bunda bile hala illa ki bir şey vardır kız boş yere öyle yapmaz diyen var. adam diyor ki otobüste kamera var ikimizi de sesimizle birlikte kaydediyor git polise şikayet et. bak adam bunu diyor bu amına koyduğumun amsalakları hala bi şey vardır diyor. otobüs kamerasının görüntülerini izleyip adamın hiçbir şey yapmadıklarını görseler de yine bi şey vardır der bu mallar.

  • burger king vs mcdonald's

    buraya "bunlara da gidilir mi butik burgerler varken ayol, ikisi de bok. bunları yiyen mi kaldı amına koyayım? benim ılık götüme uzatsam üstüne sıçar" diyen sik kırığı arkadaşlar; başlıkta hangisi daha iyi onu kıyaslıyoruz amk, butik burgercilerin daha iyi olup olmadığını tartışmıyoruz burada. burak yılmaz vs. cenk tosun kıyaslamasına bunlar da topçu mu amk messi, ronaldo, zidane, maradona, pele dururken bunları mı karşılaştırıyorsunuz hâla demek kadar saçma bir şey yaptığınız.

  • daenerys targaryen

    daenerys targaryen; isminin ilk orospusu, orospu çocuklarının en büyüğü, orospu evlatlarının anası, yedi krallığın en büyük kaşarı, yarrakkıran.