crazypeacock4
profili

  • emirhan ilkhan

    hala aylık 15.000 e oynadığını sananlar var aramızda maalesef. kendisi son mukavalesinden sonra yıllık 4 milyon tl kazanmaya başlamıştır. yani kariyerinde toplam 11 super lig maçı ,1 türkiye kupası maçı olan bu arkadaş aylık 400.000 tl kazanıyor. bu kariyer için bu para az diyen varsa , allahtan akıl fikir diliyorum kendisine

  • oğuzhan özyakup

    vefa falan bekliyorsa atiba bekler, necip bekler, ali eren beserler bekler, tayfur havutcu bekler. senede 2-3 milyon euro alip, sozlesme zamani burnundan kil aldirmayan futbolcunun vefa beklemeye hakki yok! 1 sene para almadan oynamis? ya ne yapacakti, uefa ya gidip 2 sene erken mi veda edecekti birinci sinif takimda oynamaya. ciksin alacagimi besiktasa hibe ediyorum oyle gidiyorum desin sirtimizda tasiyalim, yoksa afedersin sektirsin gitsin... gitmeden 10 numarali formayla foto cektirsin, bi daha hayatinda goremez cunku!

  • volkswagen golf 8

    en boş golf bile e serisini tokatlar artık,diyebilecek kadar buzdolabı hayranı yazarları gösteren alman aracı. bu ve fanboylarinin anlamadığı şu ki,kimse arabaya bok atmıyor.nornal bir c sinifi araç diyor herkes.sorun araca kabe gözüyle bakan fanboylarda

  • 30 nisan 2019 ultraslan tweeti

    mehmet ali aydınlar olan videoyu bi haltmiş gibi kullanmak... tam suriyeli işi. bahsi geçen adam tff yönetim kurulunda iken (2008-11 arası) kazanılan şampiyonluklar şöyle :
    2007-08 galatasaray
    2008-09 beşiktaş
    2009-10 bursaspor
    2010-11 fenerbahçe
    2011-12 galatasaray
    hadi hepsini geçtim, bu adamlar ulu orta millettin içinde, hiç çekinmeden 'hacı geçen aradım hakemi, dedim ki besiktas kazanacak mk' şeklinde falan konuştuğunu mu sanıyorsunuz.
    kurtardık dediği muhtemelen ffp ya da avrupa kupaları yaptırımı vs gibi bi şeydir.
    sizin algınızı sikeyim ben, harbiden suriyelisiniz amk :)