noktavirgulunlem4
profili

  • istanbul'u 4 ağaç için ayağa kaldıran şerefsizler

    yaşananları duyurmaya, yanınızda olmayan devlete ve kurumlarına hesap sormaya çalışanların çoğu o "şerefsiz" dediklerin yalnız. haberin olsun.

    edit: 16:20 itibarıyla yangın bölgesinde gerekli olanlar için: (bkz: #126476690)

    ayrıca (bkz: 2021 yangınları yardım ve dayanışma platformu)

  • 21 temmuz 2021 taliban açıklaması

    erdoğan'ın "taliban ile ters yanımız yok" açıklamasının ardından taliban "türkiye ile iyi ilişkiler istiyoruz, türkiye bizim kardeşimiz, inanca dayalı pek çok ortak noktamız var. türkiye'nin geçmişi bırakıp bugüne ve geleceğe dönmesini istiyoruz. ondan sonra diyalog isteyebiliriz" açıklamasını yaptı.

    kaynak

    akp türkiye değildir, türkiye de akp değildir. türkiye ile taliban'ın inanca dair ortak noktaları yoktur. akplilerin ortak noktaları varsa eğer gidip afganistan'da yaşayabilirler.

    ek: destek vermek isteyen olursa twitter'da #sensintaliban hashtagi ile erdoğan'ın "taliban ile ters yanımız yok" açıklamasına tepki veriliyor.

    atmosferikcandir'a teşekkürler.

  • breaking bad'in yüzyılın en iyi dizisi seçilmesi

    breaking bad’in overrated olduğunu düşünmek sıkıntı değil. ama daha iyi dizi olarak the o.c. demek büyük bir sıkıntı.

    sinema okumadım, fakat breaking bad’in sinematografisinin kaliteli olduğunu anlayabiliyorum. senaryosu da, kurgusu da başarılı bir yapım. “yüzyılın en iyi dizisi” denir mi, tartışılır. çok daha iyileri olabilir. ama “çok daha iyisi var, bakınız the o.c.” demeyecek kadar kalite anlayışına sahibim.

  • öğretmen maaşları derhal yarı yarıya düşürülsün

    televizyon programı sunucuları, dizi oyuncuları, futbolcular, teknik direktörler, bakanlar, milletvekilleri vs vs. öğretmen maaşının bilmem kaç katını alan insanlara hiçbir kelime etmezken öğretmen maaşına takılıyorsanız, öğretmenlere düşmansınız demektir.