icsizkofte2
profili

  • kılıçdaroğlu'na oy vermem diyenlerin ciddiyeti

    yazdığına göre tayyip erdoğan'ı göndermek isteyen bir yazarın mantığına bak...

    kılıçdaroğlu'nun zaten kendisiyle aynı veya benzer görüşte olduklarından dolayı seçtiği ekrem imamoğlu veya mansur yavaş'ın aday gösterilmesini bekliyor. onlara oy verecek gibi görünüyor, yani erdoğan'ın gitmesini isteyenlerden.

    ancak seçimlere tayyip'le ekrem katılırsa ekrem diyor, tayyip'le mansur katılırsa mansur, ama tayyip'le kılıçdaroğlu katılırsa oy kullanmayacam (yani tayyip) diyor. çelişkiye bakar mısın?

    ayrıca"isteyen troll desin", "benim gibi düşünen..." falan yazmış. kardeşim sen düşünemiyorsun bile. dolayısıyla sana troll değil başka birşey diyorum.

    allah akıl fikir versin.

  • star wars episode ix the rise of skywalker

    "geçmişi bırak, gerekirse öldür"... tabi göt sıkışıncaya kadar. oldu. yoktan yere hoop diye palpatine koyunca star wars'u sikip attıkları gerçeğini unutacağız sanmış uyanıklar. en sağlam fanlar bile böyle ucuz fanservice'leri yemiyor artık.

    elinde gelmiş geçmiş en büyük seri var, o seriye tapan bir fan kitlen var, sınırsız bütçen var, ve sen hala işi eline yüzüne bulaştırabiliyorsun. ve yetmiyor, bir de üzerine the last jedi ile serinin mezarına son çiviyi çakmış, işi gücü tweeter'da fanlarla ağız dalaşına girmek olan ryan johnson denen lavuğa yeni bir üçleme veriyorsun. ya adamlar resmen fanları için "bu milletin amına koyacağız" demişler.

    hiç bitmez dediğim star wars aşkım bitti.