sairin seslendigi kimse6
profili

  • boğazı düğümleyen film ya da dizi sahnesi

    life is beautiful filminde yahudi babanın oğlundan ayrılıp ölüme güle oynaya gitmek zorunda kaldığı sahne. o kadar çaresiz hissederim kendimi. aynı milletin şu anda bir başka coğrafyada babaları ve oğulları, anneleri ve güzel kız çocuklarını hayattan ya da bedeninin bir uzvundan kopardığını düşündükçe aynı çaresizlik gelir oturur kalbime.

  • bu saatte hala uyumama sebebi

    iki gündür odamın bitişiğindeki bebeği uyutmaya çalışıyorlar. anladık 'eeee eeee eeee'. uyumuyor dana. 20 dakika sonra çığırıyor. cenneti annelerin direk üstüne yapmalılar bence.

  • hatırlanan en eski anı

    babam memur maaşı ile çok büyük zorluklarla 90 yılında ev almıştı. ben ortalama dört beş yaşındayım. ailenin en büyük elemanı da benim. hiç oyuncağım yoktu evde. o kadar çok istiyorum ki birkaç tane oyuncak. sağa sola bakınıyorum oynayacak hiçbir şey yok. babam iş yerinden oynamam için cam kola şişeleri getirdi bi sürü. tüm gün onlarla oynamaya başladım. kuleler yapıyorum, evler kuruyorum, evcilik oynuyorum. babamın şişeleri çocukluğumu renklendirmişti. oyuncak görünce şimdi babamın rengarenk şişeleri gelir aklıma.

  • ruh eşini bulamamak

    allahım şu klişe muhabbet biz seksenli yıllarda doğmuş insanların kabusu oldu. bizim kuşak kadar buna inanıp aldanan bir başka kuşak olmamıştır.

  • yapınca herkes sana bakıyor hissi veren eylem

    sokak ortasında fotoğraf çektirmek. bildiğin aptal gibi hissediyorum kendimi.

  • terapi niyetine izlenesi filmler

    good will hunting. özellikle matt damon' un gözyaşları içinde robin williams'a teslim olduğu sahne. her insanın gözyaşları içinde teslim olacağı bir başka insanı olmalı. güzel film.