marcobelinelli4
profili

  • 12 nisan 2022 real madrid chelsea maçı

    yani benzeme tanrılığıa doğru gidiyor tamam da bu modric'i ne yapacağız? 36 yaşında arkadaki tüm pis işi yapıp üstüne asist yapıyorsun, 120. dakikada pres falan yapıyorsun nesin sen abi? hayvan gibi oynadığı yetmezmiş gibi hayvan gibi de iyi karaktere sahip. maç sonu gitmiş chelsea lileri teselli ediyordu. bu kadar iyi top oynayan adamların normalde hater'ı da olur ama bu adamın hater'ı olduğunu pek sanmıyorum. ne diyelim, çok büyüksün.

  • sabahattin ali'nin abartılmış bir yazar olması

    ahahah sabahattin ali'ye bile bok atıldı ya ben daha ne diyeyim bu sözlüğe. 3 romanı olmasına rağmen bence türk romanının babasıdır sabahattin ali. cinayete kurban gitmese daha nice romanlarını okuyor olacaktık. bırakın türk edebiyatını, dünya edebiyatında bu kadar akıcı bir dil kullanan sayılı yazar vardır. ayrıca arkadaş sadece romanından bahsetmiş. sabahattin ali aynı zamanda çok iyi bir şairdir (bkz: geçmiyor günler). bu yüzden kime laf söylediğinize dikkat edin diyor ve entry'mi burada sonlandırıyorum.

  • gece 3.30 da çevrimiçi olan yazar

    uyku problemi çektiği için artık rutini olmuştur belki de.

  • bekaretimi kocama saklıyorum felsefesi

    ister kocasına saklar ister karısına saklar ister eşeğe saklar ister ata saklar ister damacanaya saklar sanane oğlum bundan? insanlar sevişip sevişmeyeceğine de mi kendi karar veremeyecek? bir erkek de isterse karısına saklayabilir kendini belki de bazı şeyleri erken yaşamak istemiyordur kutsallaştırmıştır size ne oğlum? yıl olmuş 2019 gidip okul okuyacağına, kitap bakacağına, kendini geliştireceğine gelmişsin burda elalemin bekaretine takmışsın. bari o sığ düşüncelerini kendine sakla da burda başlık hortlatıp bizim gözümüze sokma.

    edit: kadın olduğumu sanıp merhaba marcobelinelli hanım diye mesaj atanlar, üst tarafı yeniden okuyun sözlerim sizin gibilere.