tanim yapmayinca kovulan yazar1
profili

  • ekşi itiraf

    çok doldum artık biraz döküleyim diyerek yazdığım başlıktır.

    şimdi ben 3.5 yıldır ilişki içinde olan bir erkek bireyim. bunun 2 yıla yakını aynı evde geçiyor. artık diyorum ki evleneyim kıza teklif edeyim.

    gittim, kendimi parçalamadan bir yüzük aldım. ışıklı kutulu falan, görünce ben bile etkilendim. hatun görünce mutlu olacak kesin.

    geriye tek bir aşama kaldı o da yüzüğü verebilmek. ulan ne zor işmiş? teklif etmek falan hakkaten kasıntı işler.

    ilk denemem şöyle oldu: beşiktaşta ben ve 2 arkadaşım hafta sonu içmecesi yapıyoruz. bu derdimden haberdarlar tabi. yüzük evde bekliyor, teklif edemiyorum.

    elemanlardan biri dedi ki :
    -abi uyurken tak parmağına, sabah kalktığında görünce çok şaşırır mutlu olur. bizim bir arkadaş böyle yaptı* kız çok mutlu olmuş.

    benim de aklıma yattı tabi, dedim tamam lan oldu bu iş öyle yapıcam.

    bir iki saat sonrasında hanımım da geldi ve 4 ledik masamızı. neşemiz yerinde. o da yeterli ıhlamurunu alınca artık eve gidelim dedik. hani hesapta yüzük takıcam ya, alkol etkisiyle hissetmesi zorlaşır.

    saat 1:30, hanımım uyuyor. kuzenim geldi bizimle, ben de onunla salonda biraz zaman geçirdim. saat 2:30 gibi gittim yüzüğü takayım diye. mümkün mü? tabiki değil. ben takmaya çalııyorum kız elini çekiyor, ben hamle yapıyorum kız siktir git diyor. uykusunda küfürler de başladı. ben kahkaha atıyorum tabi, bir yandan da ciddiyetim avına yaklaşan kedi misali.

    beni yaklaşık 1:30 saat uğraştırdıktan sonra ben uyuya kalmışım. 3-4 saat sora bi uyandım. ne içirdiniz lan bana diyerek. beynim gitmiş yani nerdeyiz, napıyoruz saat kaç....

    uyanır uyanmaz yüzüğü arandım. o da ne? yüzük yok!

    ananski diyerek fırladım. kedi yerde bişeyleri patiliyor. aklım çıktı yüzükle oynuyor diye. direk yapıştım yakasına kaldırdım
    +napıyosun lan?
    -abi kediyim ben..
    +çıkar ağzındakini çabuk!

    neyse, pet şişe kapağıyla oynuyormuş aslında başka birşey değilmiş.

    eee yüzük nerde? aklımda deli sorular.. acaba taktım da uyuya mı kaldım diye hanımın ellerine bakıyorum, yok. gözlerimi ovalıyorum tekrar bakıyorum, vallahi yok.

    en son yastığın altında biyerde buldum. kızı uyandırmadan gittim kutusuna koydum. yani ilk yüzük takma faciam böyle oldu.

    2. si mi?
    büyükada'da ilk defa birlikte kaldığımız bir butik otel var. ismi de çınar hotel güzeldir yani. gidin kalın. aradım orayı, rezervasyon yaptım. odayı süsleme pazarlıklarına girdim. akşam sahilde rakı balık yapacağımız bir restoran ayarladım.
    kafamdaki fikir de hani 2 duble bişey içelim, ben iyice gaza geleyim. çökeyim dizlerimin üstüne, yapıştırayım teklifi. çiçekler gibi olsun bitsin.

    tek bir sorun var, kızı adalara nasıl getiricem amk?

    efendim kendisini kandırmak amaçlı dedim ki kadıköyde arkadaşlar korku evine bilet almış, 2 kişi bunları satınca boşa çıkmış bizi çağırdılar, ben de geliriz dedim. gideriz di mi?
    babayı gideriz. kız gece mesaisinden çıkmış saat 8 de. dün de aynı mesaiden sebepli 9 da eve gelmişti. yorgunluktan ve huysuzluktan sebepli okkalı bir tersleme yedim. vay efendim sen bana sormadan nasıl plan yaparsın ben gitmiyorum sen kendin git kork eve gel beni ilgilendirmez vs.

    arkadaşlar, menstrual döngü ve uykusuzluk bir olunca kadınlar terminatör oluyor. normalda tamam olur gideriz diyecek hatun oldu bir yaralı kurt. saldırıyor saldırıyor.

    eyi dedim, bu plan da suya düştü. adalarda ayırttığım otel odası da bana girdi.

    ben bu yüzüğü takana kadar gidip amatör hobiyle uğraşsam profesyonelleşirdim heralde. hale bak amk.

    3. de başarmayı ümit ediyorum sözlük. en kötü evde köfte makarna yerken çıkartıp tak kız şunu hedi iyisin derim. sora öküz olan biz. eyyyyyyy kadın lobısı. sen kımsın ya?