z4g0r4
profili

  • solcuların mhplilerden daha mülteci karşıtı olması

    mhp seçmeninin düşüncesi yoktur. liderden aldığı emir vardır.

    herhangi bir konuda kendi düşüncesi önemli değildir. bugüne kadar kullanmamıştır, kullanmayacaktır. çünkü mhp seçmeni bir tebadır. hür iradesi yoktur. düşünebilme kapasitesi de yoktur zaten.

    mülteci konusu değil, herhangi bir konuda. lider siyah dese siyahtır. beyaz dese beyazdır. renksiz dese renksizdir. birşey demese birşey denmeyecektir. öyle bir olay yoktur, hiç yaşanmamıştır.

  • osmanlı imparatorluğu'nun çöküş nedeni

    selçuklu imparatorluğu

    kuruluş ve yükseliş : alparslan - çağatay - kılıçarslan
    çöküş ve yok oluş : keykubat - keykavus - keyhüsrev

    osmanlı imparatorluğu

    kuruluş ve yükseliş : ertuğrul - orhan - ataman
    çöküş ve yok oluş : abdulmecit - abdulhamid - vahidettin

    anladın? anlamadın. aferin.

  • insanı alıp bir yerlere götüren şarkı

    serdar ortaç şarkıları. hem de hepsi.

    nerede duysam yerimi değiştiriyorum. gittiğim lokantada yemek yerken çalsa yemeği bırakıp çıkıyorum. o lokantaya bir daha uğramıyorum. alışveriş merkezinde elimde poşetle yakalansam poşetleri kenara bırakıp koşarak orayı terk ediyorum. o avm'yi hayatımdan çıkarıyorum. 22 yıldır gittiğim berberde traşın ortasında tvde çıktı, kafanın yarısı apaçi gibi dışarı fırladım, bir daha adım atmadım o berbere.

    sizi bilmiyorum ama beni bulunduğum konumdan alıp çok uzaklara götürüyor bu ergen kız çocuğu sesli şebelek.

  • ekşi sözlük yazarı hakkında inceleme başlatılması

    sözlük yazarı olup bu platformda yıllarca atatürk ve cumhuriyete, kurtuluş savaşı ve türk halkına küfreden, alay edercesine korunup kollanan bir kerhane artığı var bilirsiniz. şimdi kış uykusuna yatmış ama zamanı gelince uyanacak.

    buna benzer pek çok farklı örnek de mevcut. binlerce şikayet, binlerce ihbara rağmen sözlük yönetimi, moderasyon, devletin yetkili kurumları neden inceleme başlatmadı haklarında? bilen var mı?

    kısacası, geçiniz bu "duyarlı sözlük" ayaklarını. yandaş medyanın nabzına göre karar veriliyor her şeye. aynen devam canlarım benim.

    fethullah denilen götveren de devran dönmez sanıyordu.