smmf2
profili

  • game of thrones

    --- spoiler ---

    "ejderhaların olduğuna inanıyorsun da arya'nın fark edilmeden geçtiğine (buraya 8x3 deki saçmalıklardan herhangi biri gelebilir) neden inanmıyorsun?" diyen süperzekaları gösteren dizi.

    adam evreninde belirli fizik&doğa kuralları oluşturmuş. oluşturduğu kurallar gerçek dünyaya uygun değil evet ama kendi içinde tutarlı(ydı). yani yapımı kendi içindeki kurallara göre değerlendirmek gerekiyor.

    en basitinden defalarca savaşa katılmış ve strateji geliştirmiş komutanları bana gösteriyorsan ben onların daha mantıklı bir savunma düzeni oluşturmasını beklerim. örneğin bir komutan için istihbarat çok önemlidir. bran gibi bir kaynak varken bunun kullanıldığını gördük mü?

    "ona inanıyorsan buna da inan" diyen arkadaşlara bir teklifim var. gel satranç oynayalım. ama oyunun yarısında benim atlar düz de gitmeye başlayacak. ee filin çapraz gittiğine inanıyorsun.

    --- spoiler ---

  • flash tv'nin kapanması

    flash tv 5651 sayılı internet yasası güncellemesini protesto etti.
    https://eksiup.com/0255eeef4690

    flash tv'de gezi parkı protestoları sırasında gaz maskesiyle haber sunuldu.
    https://eksiup.com/49510777f609

    flash tv berkin elvan için ekmekle protesto düzenledi.
    https://eksiup.com/c175b9c09530

    gökhan taşkın ile gece hattı programında daha buna benzer ne eleştiriler ne protestolar yapıldı. bi öğrenmişsiniz halay da halay, halay da halay. ne pis geyiğiniz varmış be.