yaziyorsak biliyoruz come back4
profili

  • fatih terim

    galatasaray takımına fenerbahçeli olarak hep saygı duydum. iş yapmayan yönetimlerin hemen gönderilmesi, futbol takımlarının sürekli şampiyon olacak kabiliyete (winnerlik mıdır nedir o işte) sahip olması, avrupa'da kazanılmış başarıları ve en önemlisi korkutan bir takım olması bu saygımın nedenlerinden. ama gel gelelim şu fatih terim fetişistliklerini anlamıyorum. tamam bu adam size en iyi günlerinizi yaşattı, imparator, saygı duyulacak bir isim ama aga adam son 2 3 sezonda bildiğin takımı geri götürdü. bunu gördükleri halde "terim canımızdır, o bize güzel şeyler yaşattı, kraldır" tarzı yaklaşımlar benim saygı duyduğum camianın kültürüne diyelim tam tersi bir davranışı ortaya koyuyor. yahu hagi de sizin efsaneniz, efsane diye hala 10 numara formasını isteyip ben top oynucam dese tamam mı diyeceksiniz? bülent korkmaz da aynı şekilde, stoperde ben varım dese tamam mı diyeceksiniz? eskiden güzel günler yaşatan insanların size zarar vermeye başladıkları halde arkasında durmanız biraz garip değil mi? meraktan soruyorum, takımınız fatih terim ile küme düşse yine de destekleyecek kafaya nasıl ulaşıyorsunuz?

    tanım: eskiden iyi şimdi ise çağ dışı kalmış teknik direktör.

  • yazarların ter kokusu için aldığı önlemler

    karbonat olayı gerçekten garip dediğim konu. ayrıca hergün duş alıp temiz iç çamaşırı giydiğinde terleyince kokmadığını düşünen arkadaşlar da zahmet edip yöntemleri uygulamalı, leş gibi kokuyorsunuz haberiniz olsun.

  • fenerbahçe

    ateistim diye geçinen tiplerin ah aldınız diye suçladıkları klüp. olum ne ahı lan takım kötü işte.

  • vodafone'un internet paketlerinin çabuk bitmesi

    ayda 15 gb internet hakkım olmasına rağmen nedense yenilenmesine 1 hafta kala sürekli bitmekte ve ek paket almaktayım. farklı operatörde 5gb kullanan eşim ise benden çok daha fazla sosyal medyada video vs izlemesine rağmen neredeyse arttıracak internet paketini. evde ve işte wifi olmasına rağmen nasıl oluyorda bitiyor hayret. muzdarip olanlar var ise merak etmekteyim, acaba problem bende mi?

    tanım: bir tespit.

    edit: imla