iliqueur5
profili

  • 20 ekim 2021 metropoll anket sonuçları

    bu kararsız arkadaşların karar vermeleri için ne olması gerektiğini çok merak ettiğim anket sonuçlarıdır.

  • türkiye'de fiat arabaların tutmasının asıl nedeni

    fiatıdır.

  • uyumsuz görünen ama birbirine yakışan yiyecekler

    ayva - limon

  • ronaldo luis nazario de lima

    16 yaşında cruzeiro'da 47 maçta 44, 20 yaşında barcelona'da 37 maçta 34 gol atmış; 2 defa dünyanın en pahalı oyuncusu olmuş, yapılan kur hesaplamalarına göre şimdiki değeri 433 m euro olan*, cristiano'nun saçları ile oynadığı yaşta barcelona'yı sırtlamış; zidane, mourinho, bobby robson, zlatan ve rahmetli başkan kennedy dahil herkesin en iyi kabul ettiği eski futbolcu, gerçek ronaldo, o fenômeno...

    futbolu transfermarkt'e ve sosyal medyadaki takipçi sayısına bakıp, istatistik ile yorumlayan ergenler için cristiano tanrı olabilir. sakatlık yaşamamış lima'yı; maldini, nesta, cannavaro, thuram, cafu, r. carlos gibi dünyanın en iyi defans oyuncularının ve takımlarının olduğu, gelmiş geçmiş en iyi lig olan italya ligi'ne değilde, son 10 yıldaki real madrid veya barcelona ile ispanya ligi'nde seyretme ihtimalimiz olsaydı keşke. cristiano'nun attığı golleri, messi'yi sırtına alıp atardı.

    10 takımın şampiyonluğa oynadığı, dünyanın en iyi futbolcularını bünyesinde barındırmış efsane italya ligi ile real madrid, barcelona ve az birazda atletico madrid'in at koşturduğu son 10 yılın ispanya ligi'nin gol katsayıları birbirine eşit olamaz diyerek entryme son veriyorum.

    şimdi gidip gerçek ronaldo'yu tekrar izleyin, allah'tan korkun, tövbe istiğfar edin.

    there is only one ronaldo

  • aldatan sevgiliye söylenecek son söz

    aldatan kişinin gözünde daha da zavallı duruma düşmenize sebep olacak sözdür. abicim şunu unutmayın; siz aşkınızdan ölüyorken diğer taraf sizi istemiyorsa veya aldattıysa, o kişiyi acıtma şansınız yoktur. zorla bir şeyler söyleyip kendinizi anlatmaya, sempati yaratmaya veya diğer tarafa acı vermeye çalışmayın, uyandıracağınız tek şey acıma duygusu olur. herhangi bir tasarrufunuz olmasın, windows gibi yoksayın, engellemeye bile tenezzül etmeyin, çünkü hala değer verdiğinizi gösterir bu tür eyleme dönüşen nefretler.