katil sperm1
profili

  • en son gerçekten mutlu hissedilen an

    geçen gece benzinlikteyim. lanet olası sigara olayı için girip çıkacağım. araca geri dönerken biri arkadan ismimle 'abi' diye seslendi.

    dönüp baktığımda sima tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum. sonra kendisini tanıttı. eleman 17 yaşlarında zayıf esmer bir delikanlı. kendisiyle uzun uzun 3-4 kere sohbet etmişliğimiz var. ama baya güzel ve sohbetimiz olmuştu. bir iki ufak paylaşımımız da oldu kendisiyle. kendisini küçükyalı çocuk esirgeme kurumunu ziyaretlerimde denk geldikçe konuştuğumuz delikanlıydı. o zamlar 13-14 yaşlarındaydı. unutmamış. bir de insan gibi insan olmuş hani. gördüğü için sarılıp ağladı. teşekkür edememiş o zamanlar şimdi teşekkür etmek istedi.

    tarif edemediğim bir mutluluk yaşadım. sizin için basit bir şey başkalarına çok fazla anlam katabiliyor.

    sonra telefonumu vermek istedim. bir sıkıntın ihtiyacın olursa ararsın dedim.

    'yok abi hiç bir isteğim. almayayım telefonunu zaten ben de kullanmıyorum. şimdi aramak isterim ararım açmazsın. duygusal adamım ben gönül koyarım istemeden.' diyince düşündürdü herif. dedim şu adamın olgunluğuna erişemedim. neyse oturduğum siteyi gösterdim uzaktan. dedim olurda lazım olurum güvenliğe söyle yeter dedim. sarıldık ayrıldık.

    mutluluk ne diye sorarlarsa o andan beri bu geliyor aklıma.