uyeoldumsonundaben5
profili

  • faiz vs kar payı

    muta nikahı neyse kar payı odur. haşa allah'ı mı kandırıyorsunuz?

  • 23 mayıs 2021 cüneyt özdemir yayını

    ya bu herifin sikko yayininin neyini bekliyorsunuz? yayina cikip bir sey soylemez, etliye sutluye karismaz, ortaya bir arastirma koymaz, su kadar izlendik der, reklam yapar ve marinalarda yemek yer.

    edit: yayinlarini sikko buldugum icin izlemedim. futbol fanatigi gordum, politikacilarin fanatiklerini gordum ama gazeteci? fanatigi gormemistim. tesekkurler troller. son olarak, berat albayrak istifa ettigi gece yayina cikti. kimse konusmuyor yayin yapmiyor diye bos yapiyordu adeta. kendi etliye sutluye karismayi birak berat albayrak guzellemeleri ile yayini surdurdu. sonra gitti artik milletin gormekten biktigi usandigi hicbir guvenilirligi olmayan rok gibi adamlari sirf reyting ugruna yayina cikardi. sanki ugur mumcu gibi muamale yapiyor trolleri.

  • mesaj atsam mı atmasam mı tereddüdü

    genelde bu tereddutu yasiyorsan karsindaki senden mesaj beklemiyordur. atma sal gitsin.

  • turkish girls on erasmus are easy

    avrupalı erkekler saygılıymış ve öpüşmek istemezsen elini sürmezmiş. olum siz hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz? kaç tane avrupalı kız arkadaşım bana ağlayarak o saygılı erkekler tarafından nasıl ilişkiye zorlandığını anlattı biliyor musun? oturduğunuz yerden sallıyorsunuz bilmeden etmeden.

  • fatih terim

    şu an galatasaray’ın bu halinin sorumlusu. fenerbahçe üstünden geçti ve kimyasını bozdu. aslında o kadar da abartılacak bir şeyler yoktu. klasik bir şekilde fener çıktı ve maçı beraberliğe taşıdı. tabi 6-0 rövanşını kafada kurarken berabere kalınca imparatorun kimyası bozuldu. maç sonunda abartılı tepkiler ile kendi takımını sabote etti. üstüne aldıkları cezalar ve bozulan takım kimyasıyla galatasaray şampiyonluk yolunda yara aldı. baş sorumlusu bu şahıstır.
    not: ersunyanalspor