son hukukcu6
profili

  • volkan demirel

    fenerbahçe maçına recep burak yılmaz'ı koyduysa bugün de 2001 doğumlu maçı olmayan cengiz demir'i ve hepinizin çöp olarak bildiği ömer faruk beyaz'ı oynatmış.

    maçtan önce "3 atarız 5 atarız sonra ezik fenerin ads maçını keyif çayıyla izleriz" diyen galatasaraylı arkadaşlar 180 derece dönmüş.

    abi siz 1 milyarlık bayern'e top oynatmayan uzay takımısınız herkesin üstündesiniz, volkan'ın taktiği falan size dokunmaz saplar geçersiniz hadi bakayım.

  • rıdvan yılmaz

    milli formanın kimin hakkı olduğunu 30 dakika içinde göstermiştir. şiir gibi oynamaktadir. bundan sonra herhangi bir maçta 11 başlamazsa orada art niyet vardır, liyakat yoktur.

  • askere götürülmesi gereken malzemeler

    tuvalet kağıdı, ıslak mendil ve silikon tabanlık en önemlileri. alışveriş yapabileceğiniz kredi ya da banka kartı da şart. içeride nakit para geçmiyor. malum kasadan para çalma olayı olur.
    mutlaka kitap götürün çünkü zaman geçmeyecek. einstein ve zamanla ilgili teorilerini bolca anacaksınız.

    akıllı telefonunuzu götürün, sokamazsanız teslim alırlar bölük astsubayına gider, al bunu kargola diye geri de verebilirler. tamamen oradaki uygulamaya bağlı. sokabilirseniz çok rahat edersiniz, hiç uzun süre telefondan ayrı kalmadığınız için akıllı telefon sizin hayatınızda aslında nerede bunu bir ay tuşlu telefon kullanınca anlıyorsunuz. turkcell'in bilmem kaç liraya girişte kitlediği askercell'i almayın. kendi hattınızı cüzdanınıza falan koyun, içeride geri takarsınız.

    kaliteli bir tıraş bıçağı ve tıraş köpüğü de şart. verdikleri bi boka yaramaz yüzünüzü mahveder. gece yatmak ve istirahat saatlerinde giymek için rahat bir eşofman da alın mevsimine göre. eşofman veriyorlar ama deneme şansınız yok. olmayabilir.

    bolca yeşil-siyah çorap, bolca boxer, fanila alın. yıkamakla uğraşmayın. onar taneden az olmasın. onun dışında aklıma bir şey gelmiyor valizleri doldurup gitmeyin lazım olanları alın.

    bir de saçınızı kısa kestirin. acemi birliğinde banyo yerine göre çok sıkıntı olabiliyor. orada kimseye güzel görünmenize gerek yok :) saçınız bir iki günde yağlanmaz, rahat edersiniz.

    adettendir bu saatten sonra biz mi yapalım. haydi hayırlı tezkereler :)

    edit : sigara içiyorsanız bolca götürün tabi ki arkadaşlar bunları sormanıza gerek yok. kişisel eşyalarınızı -diş fırçası tırnak makasi deodorant vs- götürün yani.
    son bir uyarı acemi birliğinde normal 6 ay olan askerliği yapıyorsanız dağıtıma 1-2 gün kala hırsızlık olayları inanılmaz artabilir. bu günlerde uyanık olun, götünüzden donunuzu alırlar. boyna asılan cüzdanlardan alın gerekirse. para zaten cok taşımayın içeride gerek yok nakite.

  • bu saatte hala uyumama sebebi

    sivrisinektir. orospu çocuğudur. ışığı kapattığım an kulağımın dibine geliyor. ışığı açıyorum nereye konuyorsa bulamıyorum. bir kere tavanda gördüm hamle yapamadan kaçtı. zehir etti uykumu. orospu çocuğu.

  • 3 mayıs 2019 sivasspor başakşehir maçı

    bir maç. bu platformda kimseye hakaret etmedim ama o kadar gerizekalı insanlar var ki kendimi tutamıyorum. akbilin en rahat maçıymış sivas verirmiş. senin takımın iki yıldır kepaze olup 4-5 yerken sivas başakşehir'e kan kusturdu. geçen yıl evinde yendi deplasmanda berabere kaldı. bu sene gitti deplasmanda yine yendi. sen deplasmanda ne zaman yendin en son ? bugün sivas yenilebilir takım iyi durumda değil, ama puan almak için elinden geleni yapacaktır.

    robinho yok pahasına verilmiş. adam 5 ay sonra serbestti bedava gidecekti, istanbul'a gitmek iddialı takımda oynamak istedi. 2 milyon euro da bonservis getirdi, anadolu kulübüne çok iyi para. satmayip ne yapacak sivasspor ? ikinci yarı top oynamazdi sezon sonu da bedava giderdi. diagne'ye 10 milyon euro gomecegine 3 milyon verip de sen alsaydın. sığır seni. neyse sakinim.

  • 30 kasım 2018 barcelona lassa fenerbahçe maçı

    basketbolda öyle bir seviyeye geldik ki avrupa'nın ekol takımlarından barcelona ile deplasmanda oynuyoruz ve maç sabaha kadar sürse de barcelona'nın maçı kazanabileceğine dair en ufak bir umudu yok, eze eze yeniyoruz. dünyanın en güzel takımı !